Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 17.02.2017

Da li ste znali da su Nicole Kidman i Lenny Kravitz bili u vezi?

MTV Srbija 17.02.2017
O da! I stvari su bile prilično ozbiljne! Pre dve godine Nicole Kidman nas je blagoslovila sa informacijom o svojoj propaloj ljubavnoj priči sa komičarem Jimmyjom Fallonom koji joj se sviđao, ali on nije pokazao interes. Njihovu ljubavnu priču… »

Znamo kada stiže nova pesma Lorde

MTV Srbija 17.02.2017
Lorde se vraća! Na sajtu njene izdavačke kuće Republic Records piše da nova muzika stiže 7. marta, baš na vreme za Coachellu! I dok NME piše da će izaći album, prvi nakon "Pure Heroine" iz 2013, na kome će biti i pesma u saradnji sa Ariaanom… »

NSYNC se ponovo okupljaju ove godine?

MTV Srbija 17.02.2017
Kaže Lance Bass lično! I uskoro ćete moći da slušate i njihovu ploču... Možda je ludo, ali nije laž: NSYNC se ponovo sastaju ove godine. Sudeći po Lanceu Bassu, koji je govorio o planovima dečačkog benda za 2017. u novom intervjuu za… »

MTV World Stage: OneRepublic & Ellie Goulding

MTV Srbija 17.02.2017
MTV World Stage vas u petak u 21:00 vodi u Manilu, na MTV Music Evolution festival ali i u Milano, gde je pre dve godine održana MTV EMA dodela nagrada! U junu prošle godine filipinska prestonica ugostila je One Republic, multiplatinaste hitmejkere… »

The Chainsmokers objavili spot za "Paris"

MTV Srbija 17.02.2017
Debi album stiže uskoro! Pogledajte među prvima novi spot... Drew Taggart i Alex Pall koji čine The Chainsmokers objavili su zvanični spot za svoj aktuelni singl "Paris" koji je do sad imao lyric video. Novi spot stiže nakon što su u nedelju… »