Izvor: N1 Info arhiva vesti 17.02.2017

Nikolić: Postoji mogućnost da se kandidujem

N1 Info 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za Sputnjik da postoji mogućnost da se kandiduje za predsednika Srbije, i da to zavisi od njegovog odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem. Pretpostavljam da je Aleksandar Vučić odlučio da se ne… »

Radomir Nikolić glasao za Vučića: Znam šta je disciplina

N1 Info 17.02.2017
Radomir Nikolić, funkcioner Srpske napredne stranke (SNS), gradonačelnik Kragujevca i sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, potvrdio je za Večernje novosti da je na sednici predsedništva stranke glasao da Aleksandar Vučić bude kandidat za… »

Mihajlović o Nikoliću: SNS ne govori loše o svojim članovima

N1 Info 17.02.2017
Ministarka saobraćaja i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da očekuje da jedini kandidat SNS-a na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić bude pobednik već u prvom krugu glasanja. Izvor: Tanjug "Jedini predsednički… »

Vučić: Srbija ničim nije izazvala takvu odluku BiH o tužbi

N1 Info 17.02.2017
Vest o reviziji tužbe koju Bosna i Hercegovina pokreće protiv Srbije teška je i loša za odnose dve države, a Srbija ničim nije izazvala takvu odluku, izjavio je za "Blic" premijer Aleksandar Vučić. U Sarajevu je doneta odluka da će BiH podneti… »

Vučić: Nikad ništa loše o Nikoliću, uvek sam za saradnju

N1 Info 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uvek spreman na saradnju sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, i da nikada neće reći ništa loše o njemu. Komentarišući informacije da mu je Nikolić poslao pismo u kom je od njega zatražio da mu… »

Tadić: Janković i Jeremić da sednu za sto i da se dogovore

N1 Info 17.02.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da budući kandidati za predsednika Srbije Saša Janković i Vuk Jeremić treba da sednu za sto i razgovaraju o tome da li postoji mogućnost da opozicija ima jednog kandidata. Na konferenciji… »

Uhapšen generalni sekretar SDA u Sarajevu

N1 Info 17.02.2017
Generalni sekretar SDA Amir Zukić uhapšen je u Sarajevu, potvrđeno je za N1. Kako je za N1 rekla Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo, Zukić je uhapšen po nalogu Tužilaštva, ali više detalja nije otkrila. Zukić je uhapšen u… »

Majke prekinule protest u Podgorici posle obećanja iz Vlade

N1 Info 17.02.2017
Majke, korisnice doživotnih nakanada za majke s troje i više dece, koje su od juče protestovale u Podgorici zbog smanjenja nakanada, prekinule su protest pošto im je obećano da će naredne nedelje o tom pitanju razgovarati s resornim ministrima… »

Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije ka EU

N1 Info 17.02.2017
Predsedništvo Srbije je saopštilo da je predsednik SAD Donald Tramp u pismu zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću za čestitku povodom Trampovog stupanja na dužnost. "Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke… »

Tužilaštvo u Podgorici: Prijave protiv poslanika DF

N1 Info 17.02.2017
Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici dalo je nalog da se protiv poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića, Milutina Đukanovića i Branka Radulovića podnesu krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. Kako je… »