Izvor: Novi magazin arhiva vesti 17.02.2017

Jeremić: Ne raduje me borba u SNS-u

Novi magazin 17.02.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras u Vrbasu da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom… »

KRK: Partizan bez problema sa Dunavom

Novi magazin 17.02.2017
Ekipe Partizana poslednji je polufinalista Kupa Radivoja Koraća, pošto je bez većih problema savladala Dunav iz Starih Banovaca u Nišu – 80:60. Crno-beli su lako opravdali ulogu apsolutnog favorita, član Košarkaške lige Srbije bio je ravnopravan… »

Mihajlović: Vučić će biti pobednik već u prvom krugu

Novi magazin 17.02.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da očekuje da jedini kandidat SNS na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić bude pobednik već u prvom… »

Vukadinović: Monolitni SNS naprsao

Novi magazin 17.02.2017
Glavni urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović ocenio je da su višegodišnje tenzije u odnosima Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića kulminirale otvorenim sukobom unutar Srpske napredne stranke (SNS) posle informacija da će se… »

Vučić: Zahtev BIH za reviziju presude biće loš za odnose

Novi magazin 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vest o zahtevu Bosne i Hercegovine za reviziju oslobađajuće presude protiv Srbije, teška i loša za odnose dve zemlje. Danas je u Sarajevu na savetovanju pod pokroviteljstvom… »

Vučić i Kern razgovarali o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana

Novi magazin 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas da podržava predlog srpskog premijera Aleksandra Vučića o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana, u okviru Cefta regiona. Nakon razgovora u Beogradu, Vučić je rekao da je Kernu uručio… »

Vučić: Uvek sam spreman na saradnju sa Nikolićem

Novi magazin 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uvek spreman na saradnju sa aktuelnim predsednikom države Tomislavom Nikolićem. "Ja ću uvek pristojno govoriti o predsedniku Srbije... Uvek sam spreman na saradnju, pre i posle ovih izbora… »

Tadić: Janković i Jeremić da razgovaraju o jednom kandidatu opozicije

Novi magazin 17.02.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da budući kandidati za predsednika Srbije Saša Janković i Vuk Jeremić treba da sednu za sto i razgovaraju o tome da li postoji mogućnost da opozicija ima jednog kandidata. Na… »

Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džouns

Novi magazin 17.02.2017
Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da se oseća kao filmski junak Indijana Džouns, posle pobede njegove ekipe protiv Sent Etjena u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa, ali i trofeja koje je osvojio tokom karijere… »

Vikiliks: CIA 2012. špijunirala predsedničke izbore u Francuskoj

Novi magazin 17.02.2017
Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) naložila je svojim agentima da prikupe informacije o predsedničkim izborima u Francuskoj 2012. godine, pokazuje dokument koji je objavio Vikiliks. Američki špijuni su nastojali da saznaju, između… »