Izvor: OK radio arhiva vesti 17.02.2017

Niš: Tuče na sve strane

OK radio 17.02.2017
Ekipe niške Hitne pomoći intervenisale su zbog tri tuče koje su se dogodile u razmaku od samo dva sata, a u kojima je lakše povređeno osam osoba. "Dežurna ekipa najpre je oko 21 zbrinula četiri osobe koje su povređene u tuči kod grčkog… »

Ubio suprugu pa presudio sebi

OK radio 17.02.2017
Žitorađa – Na lokalnom putu Donji Drenovac – Draškovac, dogodila se tragedija, najverovatnije ubistvo i samoubistvo u kojoj su nastradali J. J. (32) iz okoline Leskovca i D. J. (35) iz sela Donji Drenovac u opštini Žitorađa. Kako saznajemo iz… »

Vranje: I SNS i SPS podržali Vučića

OK radio 17.02.2017
Krajem vikenda gradski odbori i SNS-a i SPS-a, inače u Vranju ljuti protivnici, podržali su kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Najpre je u četvrtak održana sednica Predsedništva SPS-a, na kojoj je jednoglasno podržana kandidatura… »

Kad komunalna parkira?

OK radio 17.02.2017
U sred centra grada, automobil komunalne policije, ili bar komunalnog policajca, parkiran je u Brankovoj, javlja naš čitalac Z. J. Slika je bez komentara, tako da ostaje nejasno da li je u pitanju poslovno ili privatno parkiranje. Svako će doneti… »

Preminuo Radosav Andrejić

OK radio 17.02.2017
Beograđanin poreklom iz Vranja Radosav Andrejić (22), sportista i student stomatologije, preminuo je od leukemije, saopštio je Vaterpolo klub “Partizan”. Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije “Partizana” i bio uspešan student… »

Ni: Uprkos Vučićevom obećanju, nema para za radnike

OK radio 17.02.2017
Iako im je premijer Aleksandar Vučić prilikom posete Nišu u oktobru obećao da će isplata zaostalih plata radnicima propalih niških preduzeća početi krajem 2016. godine, to se nije dogodilo. U Ministarstvu privrede su radnicima rekli da “nema… »

Go SNS jednoglasno za Vučića

OK radio 17.02.2017
Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije. Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije… »

Severnokorejska služba ubija i otima decenijama

OK radio 17.02.2017
Polubrat Kim Džong Una ubijen je pre nekoliko dana u Maleziji, a prema pisanju medija, atentat su organizovali i izveli agenti severnokorejske tajne službe. Ova verzija i dalje nije potvrđena, ali jeste moguća, jer Severna Koreja ima dugu istoriju… »

Tašković: Komunalna se blati zlonamerno

OK radio 17.02.2017
Načelnik Komunalne policije u Vranju Ivica Tašković demantuje navode objavljene na našem portalu da nepropisno parkirano vozilo pripada pripadniku ove službe. OK Radio je prethodno objavio fotografiju našeg čitaoca Z.J. na kojoj se vidi… »

Radnik: Dobra hemija preduslov za uspeh

OK radio 17.02.2017
Vranje - Šef stručnog štaba surduličkog “Radnika”, Bratislav Živković, izuzetno je zadovoljan pripremama za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije. Pripreme fudbalera iz Surdulice obeležio je period jako niskih temperatura i visok snežni… »