Izvor: Pravda arhiva vesti 17.02.2017

Ne dam Srbiju: Vučić počeo kampanju, a ovo je njegova poruka protivnicima! (video)

Pravda 17.02.2017
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je jednoglasno potvrđena odluka o predlogu Predsedništva SNS da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije, počela je nešto posle 17.30 sati u Sava centru. Vučića je… »

Gojkovićeva donosi odluku: Sledeće nedelje ćemo znati da li nas čekaju i parlamentarni izbori

Pravda 17.02.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će sledeće sedmice biti odlučeno da li će, pored predsedničkih, biti održani još neki izbori. Gojković je istakla da je sigurna da će Glavni odbor SNS danas potvrditi predlog… »

Premijer se izjasnio: Evo šta je rekao za Nikolića!

Pravda 17.02.2017
- Ne želim ništa da komentarišem o našim dnevnopolitičkim pitanjima, pogovo ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, čak i istinama, koji se tiču partija - rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara o tome… »

Vučević otkrio: Predsedništvo SNS odbilo Nikolićev predlog Vučiću!

Pravda 17.02.2017
Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je Predsedništvo SNS "odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću", a tiče se predsedničkih izbora. "Ne mogu da idem u… »

Afera koju možda neće preživeti: Tramp uzdrman skandalom!

Pravda 17.02.2017
Američki predsednik Donald Tramp nije u Beloj kući ni mesec dana, a već je uzdrman skandalom koji se može uporediti s aferom "Votergejt", ali da li je slučaj Majkla Flina tek početak šire afere? Posle samo četiri dana na dužnosti, Trampov… »

Satiranje terorista krilatim raketama: Rusi bombardovali okolinu Rake (video)

Pravda 17.02.2017
Strateški nosači raketa Tu-95 MS su proleteli kroz vazdušne prostore Irana i Iraka i gađali su pozicije terorista u okolini Rake. Uništeni su centri za obuku terorista ID, a takođe i komandni centar jednog od odreda te terorističke organizacije… »

Odluka o puštanju Olivera Ivanovića na slobodu 22. februara

Pravda 17.02.2017
Prvo ročište po zahtevu odbrane lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića da mu se omogući odbrana sa slobode tokom ponovljenog postupka trebalo bi da bude održano 22. februara, potvrdila je potpredsednik ove… »

Strani mediji: Srpski car Vučić hoće novo odelo!

Pravda 17.02.2017
Predsednička trka za Vučića nosi rizike jer bi izgubio „direktan upliv na vladine poslove. Osim toga, u masi njegovih vazala, niko se ne nameće kao prihvatljiv naslednik na funkciji premijera“, piše bečki list Prese. „Srpski car Vučić hoće… »

Stamatović poziva Nikolića: Kaži imena misterioznih Vučićevih “Arapa” čija se prezimena uglavnom završavaju na…

Pravda 17.02.2017
- Tomislav Nikolić više ne može da sačuva svoju političku poziciju, ali još može da spasi svoju dušu ako građanima saopšti imena kontroverznih “stranih” biznismena, a pogotovo misterioznih “Arapa” čija se prezimena uglavnom završavaju… »

Dojče vele: Da li Putin odlučuje pobednike izbora?

Pravda 17.02.2017
Da li ruski predsednik Vladimir Putin odlučuje o tome ko će pobediti na izborima na Zapadu, pita Dojče vele. Mnogi misle da je to Klintonovu to koštalo funkcije, da je sada na redu Makron iz Francuske, a zatim Merkelova. Sagovornik Dojče velea… »