Izvor: Studio B arhiva vesti 17.02.2017

Kuburović: Srbija će se boriti svim pravnim sredstvima

Studio B 17.02.2017
Povodom najave zvaničnika BiH da će tražiti reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid, ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je večeras da Srbija neće trpeti poniženja i boriće se svim pravnim sredstvima, poštujući svoj Ustav i… »

Pobjeda: Mandić i Knežević na saslušanju u ponedeljak

Studio B 17.02.2017
Lideri opozicionog Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, biće saslušani u ponedeljak u Specijalnom tužilaštvu, a u vezi sa sumnjom da su umešani u organizovanje terorističkih napada u izbornoj noći, 16. oktobra. Pozivajući se na… »

Direktor Egzita napadnut u ZG, mnogi ga zvali da ga podrže

Studio B 17.02.2017
Hrvatski mediji preneli su danas da je direktor i osnivač Egzit festivala Dušan Kovačević verbalno napadnut u četvrtak u Zagrebu, što je on danas potvrdio Tanjugu. Kovačević je rekao ga je zajedno sa suprugom i dvoje male dece, verbalno napala… »

Raspisan konkurs za rekonstrukciju Starog savskog mosta

Studio B 17.02.2017
Raspisan je javni poziv za izradu urbanističko-arhitektonskog konkursa za rekonstrukciju Starog savskog mosta, kao i za izradu tehničke dokumentacije, saopštila je danas Gradska uprava. Učesnici konkursa treba da dostave svoja rešenja u roku od tri… »

Uklanja se novogodišnja rasveta

Studio B 17.02.2017
Prvo gašenje , a zatim i uklanjanje praznične rasvete, kažu u Gradskoj upravi. U Beogradu danas počinje uklanjanje novogodišnje rasvete, saopšteno je u Gradskoj upravi. Rasveta će prvo biti ugašena, a za 15-ak dana sa svih lokacija biće i… »

Granični prelaz Bogorodica-Evzoni otvoren za saobraćaj

Studio B 17.02.2017
Granični prelaz Bogorodica-Evzoni na makedonsko-grčkoj granici ponovo je danas otvoren za sva vozila. Kako je saopštio Auto moto savez Makedonije, grčki zemljoradnici su blokadu traktorima uklonili danas. Na graničnom prelazu trenutno nema dužih… »

Vesić: Sa nestrpljenjem očekujemo Zakon o Starom sajmištu

Studio B 17.02.2017
Grad Beograd sa nestrpljenjem očekuje da bude usvojen Zakon o Starom sajmištu koji će biti osnova da se počne sa izgradnjom memorijalnog kompleksa, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić u razgovoru sa direktorom jerusalimskog Centra Simon Vizental… »

Srbija se sa pijetetom seća zločina koji su od 1998. godine počinjeni na Kosovu

Studio B 17.02.2017
Srbija se sa pijetetom seća zločina koji su od 1998. godine počinjeni na Kosovu, rekao je direktor vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Djurić. Na tribini “Gde su kosmetske žrtve” koju organizuje Udruženje porodica kidnapovanih i… »

TOB: Veliko interesovanje Bugara za Beograd

Studio B 17.02.2017
Posetioci sajma turizma Holiday & Spa Expo u Sofiji, najvećem turističkom događaju u Bugarskoj, koji je počeo 15. februara a završava danas, pokazali su veliko interesovanje za turističku ponudu Beograda, saopštila je Turistička organizacija… »

Glavni odbor SNS jednoglasno kandidovao Vučića

Studio B 17.02.2017
Glavni odbor SNS jednoglasno je odlučio da će Aleksandar Vučić biti kandidat na predsedničkim izborima. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ nr „Znali ste da napravite razliku između nas i mnogih drugih, razliku koja se ogleda u vašoj borbenosti i želji… »