Izvor: Svet arhiva vesti 17.02.2017

Na pitanje novinara – kako se oseća posle razvoda, Žika je bio jasan!

Svet 17.02.2017
Estradni par Žika i Dajana Jakšić odlučili su da stave tačku na svoj brak. Njih dvoje su dali zajedničko saopštenje za javnost, gde su objasnili da su oboje krivi što je došlo do kraha braka. Žika je napisano u saopštenju ne želi da razgovara… »

Rada odgovara na tekstove o njoj: Novinari se iživljavaju na meni!

Svet 17.02.2017
Mnogi mediji danas su preneli informaciju po kojoj je Rada Manojlović kasnila dva i po sata na snimanje emisije “Grand specijal”, a pevačica na te navode odgovara tekstom koji prenosimo u celosti: “Svaki novinar koji iz čista mira, bez ikakvog… »

Rat se nastavlja! Zorica poručila Maji: Tebe da se plašim?! (video)

Svet 17.02.2017
Zorica Brunclik i Maja Nikolić imaju neki svoj rat koji vode jedna protiv druge u stolicama za žiri Pinkovih zvezda. Na snimanju epizode koja će biti ekitovana u subotu došlo je do novog sukoba. “Da stavimo tačku jednom za svagda na ovakvo njeno… »

Topalko priznaje: Bio sam na rođendanu predsednika Nikolića, ali mu nisam ništa poklonio!

Svet 17.02.2017
Pevač Milan Topalović Topalko bio je među prvima koji je na ceremoniji upriličenoj u Predsedništvu Srbije čestitao 65. rođendan aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću. Iako je upravo sa sretenjske proslave “procurila” informacija da će se… »

Iznenadićete se: Da li znate ko je rođeni brat Žike Jakšića? (foto)

Svet 17.02.2017
Žiku Jakšića, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog razvoda sa suprugom Dajanom, već dugo znamo, međutim, postoji nešto što, veliki broj ljudi ne zna o njemu. Žiku kao producenta Grand produkcije vezujemo za narodnjake. On, međutim, ima dosta… »

Bračni trening: Seka vežba, Veljko kao teg (video)

Svet 17.02.2017
Kao što smo već objavili, Seka Aleksić vraća telo u stanje pre porođaja zahvaljujući spartanskom radu u teretani, u čemu joj zdušno pomaže suprug Veljko. A dok je on uz nju, nekad joj i ne trebaju sprave, već joj muž služi kao tegovi. A post… »

Vesna Dedić još trpi posledice zbog polomljenog ramena: Ne mogu ni da jedem od bolova

Svet 17.02.2017
Vesna Dedić je početkom januara polomila rame i još ne može da se oporavi od te povrede. Ona će još mesec dana morati da nosi gips, a nakon toga kreće na fizikalnu terapiju. Da stvar bude gora, ona sve vreme oseća jake bolove, zbog čega ne spava… »

Dara objasnila kako se oseća posle razvoda i šta joj je najbitnije u životu

Svet 17.02.2017
Dara Bubamara je posle razvoda od Milana Kesića okrenula novi list i skinula burmu, ali je ostala u kontaktu sa bivšim mužem. Iako ne voli da priča o tom delu svoga života, ipak je u “Premijeri” objasnila šta joj je u svemu tome najbitnije… »

Maja Nikolić najzad otvorila karte: Ovo je prava istina o mom sinu!

Svet 17.02.2017
Do pre nekoliko godina, kada je novinar i urednik Saša Jovanović kao takmičar u rijalitiju Farma “otvorio” slučaj sina Maje Nikolić, nismo ni znali da ona i njen bivši suprug Vuk Kandić imaju problem sa starateljstvom. Njih dvoje su se, naime… »

Dobro znate Rušku Jakić, a upoznajte i njenu ćerku (foto)

Svet 17.02.2017
Dugogodišnju novinarku i TV lice Rušku Jakić znate dobro kao osobu koja je svojom pojavom i stilom često bila u fokusu javnosti, međutim, njena ćerka Ana nije se medijski eksponirala. Anu živi u Italiji, radi kao trener udata je i sa svojim… »