Izvor: Telegraf arhiva vesti 17.02.2017

Dačić o Nikoliću: Ko je lud da ide za gubitnikom?

Telegraf 17.02.2017
U politici vas ništa ne sme iznenaditi. Mene ovo nije iznenadilo jer sam dugo u politici. Ovde nema odustajanja. Oni koji poznaju Vučića sigurno s njim ne bi tako razgovarali. Predsednik SPS-a i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je… »

Kuburović o reviziji tužbe BiH: Srbija neće trpeti poniženja i boriće se svim pravnim sredstvima

Telegraf 17.02.2017
- Naročito je sporno pozivanje na još uvek neutvrđene činjenice iz postupka, koji nije ni prvostepeno okončan - ističe u saopštenju ministarka pravde. Povodom revizije tužbe protiv Srbije koju je najavila BiH, oglasila se i Nela Kuburović… »

BiH pokreće reviziju presude protiv Srbije

Telegraf 17.02.2017
Ekspertni tim koji su činili članovi Fondacije "Pravda za BiH" i Instituta za istraživanje zločina protiv čovečnosti i međunarodnog prava, zaključio je da postoji dovoljno dokaza da se krene u proces revizije presude. Na današnjem savetovanju… »

Uhapšen saradnik Bakira Izetbegovića

Telegraf 17.02.2017
Ovo je potvrdila portparolka Tužilaštva Azra Bavčić. U Sarajevu je danas uhapšen Amir Zukić, generalni sekretar Stranke demokratske akcije, čiji je predsednik bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. Rusija: Revizija presude BIH… »

Psovali mu mater četničku dok je u rukama držao bebu: Napadnut direktor EXIT-a u Zagrebu!

Telegraf 17.02.2017
- Prišli su nam na nekih pola metra i tražili reakciju i neki fizički sukob - rekao je Dušan kovačević. Nakon konferencije za medije u Zagrebu, na kojoj je predstavljen “Sea Star Festival” u Umagu, osnivača i direktora Exit Festivala, koji je… »

Poznata je po svireposti: Počelo suđenje "Krvavoj Azri" za ratne zločine nad Srbima

Telegraf 17.02.2017
Bašićeva se tereti da je 1992. godine počinila ratni zločin nad žrtvama srpske nacionalnosti sa područja Dervente i okoline. Pred Sudom BiH počelo je suđenje Azri Bašić za ratne zločine nad Srbima, počinjene 1992. godine u Derventi. KRVAVU… »

Vučić predao Kernu jedan papir: Za neke koji uskoro dođu posle mene (foto)

Telegraf 17.02.2017
Vučić je rekao da je o tom "papiru", na engleskom jeziku, obavio prve konsultacije sa premijerom BiH Denisom Zvizdićem i albanskim premijerom Edijem Ramom. Premijer Srbije Aleksandar Vučić predao je danas austrijskom kancelaru Kristijanu Kernu… »

Tuga preplavila pozorište: Prvi nastup ruskog hora "Aleksandrov" u novom sastavu posle tragedije (foto)

Telegraf 17.02.2017
Ansambl je izveo 11 numera, a nastup je bio izuzetno uzbudljiv i odgovoran za nove članove... Proslavljeni Ansambl pesme i igre ruske armije “Aleksandrov” nastupio je prvi put u novom sastavu u Teatru ruske armije u Moskvi u čast svojih kolega koji… »

Rusija: Revizija presude BiH protiv Srbije može imati ozbiljne posledice po region

Telegraf 17.02.2017
"Sud u Hagu je već doneo odluku po ovom postupku, te da je ponovno aktiviranje ove tužbe jednostrani potez koji nema podršku svih konstitutivnih naroda BiH" Ambasada Rusije u BiH saopštila je da inicijativa o pokretanju revizije presude po tužbi BiH… »

Pola razreda đaka prvaka dobilo keca zbog ove zagonetke, čije rešenje ne znaju ni na unverzitetu (FOTO)

Telegraf 17.02.2017
Raspravu je pokrenula mama jednog đaka koja je na Fejsbuku postavila fotografiju testa svog deteta, smatrajući da su pitanja preteška za sedmogodišnjake. Zbog pitanja u zagonetkama pola razreda prvaka dobilo je jedinicu, a o svemu se povela živa… »