Arhiva » Vesti » RTV 17.02.2017

Šešelj: Možda se Nikolić povuče i podrži Jeremića

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića.

RTV petak, 17. februar 2017.  |  Tanjug
RTV: Šešelj: Možda se Nikolić povuče i podrži Jeremića

Šešelj kaže da se aktuelni predsednik "prešao" objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve - mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu.

"Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu", rekao je Šešelja za TV Pink.

On je dodao da će se Nikolić sam kandidovati, da će imati probleme kod prikupljanja potpisa, ali i da postoji mogućnost da se povuče i podrži Vuka Jeremić, te da je i ta trgovina moguća.

Lider radikala odbacuje mogućnost da je Nikolić ruski čovek i da je dobio od Rusa novac za kampanju, te podseća da se sa Putinom češće susretao Aleksandar Vučić i da je premijer taj koji je dobio naoružanje od Rusa.

Nikolić je, dodaje on, zadao naprednjačkoj stranci udarac u jednom osetljivom momentu sa željom da je uništi, kao što je to učinio i SRS-u, ali da "radikale nije uništio, kao što neće ni naprednjake".


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.