Izvor: Gde investirati arhiva vesti 19.02.2017

Čačak: Predsedništvo Nove Srbije odlučilo da podrži Vuka Jeremića

Gde investirati 19.02.2017
Predsedništvo Nove Srbije odlučilo je danas u Čačku da podrži kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije. Svi članovi predsedništva NS zauzeli su stav da se treba suprotstaviti vladajućem režimu u Srbiji, koji personifikuje lider Srpske… »

Nedeljni pregled: Dolar ojačao prema većini svetskih valuta

Gde investirati 19.02.2017
Američki dolar je prošle sedmice blago ojačao u odnosu na većinu svetskih valuta, a dolarov indeks, koji meri vrednost američke u korpi šest najvažnijih valuta, porastao je 0,2 odsto, što je njegov drugi uzastopni nedeljni dobitak. U odnosu na… »

VMA dobiva savremeni centar hitne pomoći

Gde investirati 19.02.2017
Vojnomedicinska akademija će dobiti svojevrstan savremeni centar hitne pomoći gde će pacijenti moći na jednom mestu da budu kompletno pregledani, dobiju dijagnozu i budu zadržani na lečenju, najavio je zastupnik načelnika VMA, Miroslav… »

Beograd: Sledećeg meseca počinje rušenje nelegalno sazidanih objekata?

Gde investirati 19.02.2017
Sve beogradske opštine popisale su objekte koji su od kraja pretprošle godine, kada je stupio na snagu Zakon o ozakonjenju, zidani bez dozvola. Rešenja o uklanjanju su doneta, a uklanjanje nelegalno sazidanih objekata u prestonici počeće u martu… »

Grenland: U planu izgradnja zatvorenog fudbalskog stadiona

Gde investirati 19.02.2017
Vlasti Grenlanda su odlučile da u glavnom gradu Nuuku izgrade fudbalski stadion, koji će kako kažu, biti mnogo više nego sportska arena. “Zamiso je veoma jednostavna. Želimo novi komercijalni i kulturni centar za Nuuk”, kaže poznati danski… »

Tržišta nafte između globalnog smanjenja proizvodnje i rasta zaliha u SAD

Gde investirati 19.02.2017
Cene nafte na međunarodnim tržištima su zabeležile svoj prvi nedeljni gubitak od polovine januara, jer su veće zalihe sirove nafte u SAD neutralisale efekat globalnog dogovora o smanjenju proizvodnje. “Brent” nafta koja je međunarodni reper… »

Policija zaplenila 30 tona venecuelanskog papirnog novca u Paragvaju

Gde investirati 19.02.2017
Zaposleni u Centralnoj baci će brojati 30 tona novca Venecuele zaplenjenih u privatnoj kući u Paragvaju, dok se policija trudi da shvati zašto je enormna količina novčanica od 50 i 100 bolivara prebačena u njihovu zemlju, prenose svetske agencije… »

Drašković: U naredna dva meseca posao za još 500 ljudi u Vršačkim vinogradima

Gde investirati 19.02.2017
Firma “Vršački vinogradi” je posle potpisivanja ugovora i uplate licitarnog iznosa od 575 miliona dinara i zvanično postala vlasništvo Rodoljuba Draškovića, odnosno koncerna “Swisslion Takovo”. Program razvoja vršačkog vinogradarstva već… »