Izvor: Južne vesti arhiva vesti 19.02.2017

Odbili da pregledaju bebu jer majka nije imala sitan novac

Južne vesti 19.02.2017
Samo zato što medicinska sestra nije imala sitan novac da vrati kusur, osamnaestomesečna beba nije pregledana u prokupačkom Domu zdravlja, a roditelji su morali hitno da je prevezu u Niš, tridesetak kilometara dalje od Prokuplja, kako bi beba bila… »

Sledeće nedelje popis nelegalnih objekata na Viniku

Južne vesti 19.02.2017
Od ponedeljka 20. februara, od 10 do 16 sati, komisija za popis objekata koji još nisu legalizovani niti je podnet zahtev za ozakonjenje nastaviće da radi na terenu u naselju Vinik. Od kraja sledeće nedelje, kako najavljuju iz Opštine Pantelej, kreće… »

Kup Koraća: Baklja pogodila Miću Radovića u glavu

Južne vesti 19.02.2017
Bivšeg gradskog većnika i dugogodišnjeg funkcionera Košarkaškog saveza je Hitna pomoć na nosilima iznela iz hale Čair. Njega je tokom finalne utakmice košarkaškog "Kupa Radivoja Koraća" pogodila baklja koja je bačena sa tribine. Zasada nema… »

Predavanje niškog akademika u Banovini

Južne vesti 19.02.2017
Medicinari i ostala javnost moći će da čuju predavanje akademika Milorada Mitkovića 24. februara od 13 sati u multimedijalnoj sali na prizemlju Banovine. On će govoriti na temu "Rezultati originalnih istraživanja u definisanju optimalnih… »

Pukovčani dobijaju modernu pijacu iz donacije EU i Švajcarske

Južne vesti 19.02.2017
Moderna, natkrivena pijaca sa 180 tezgi i lokalima, počinje da se gradi u Pukovcu kod Doljevca, na prostoru stare pijace. U naredna tri meseca bi trebalo da bude završeno skoro pola posla. Završetkom radova na modernizaciji, navode u Opštini Doljevac… »