Izvor: Nova energija arhiva vesti 19.02.2017

Upozorenje svim roditeljima: Pod hitno uništite ovu lutku

Nova energija 19.02.2017
Agencija za nadzor telekomunikacija Nemačke izdala je upozorenje roditeljima da unište lutke “Kajla”, zbog mogućnosti da bude hakovana, a tako može doći do krađe ličnih podataka, prenosi BBC. Istražitelji kažu da haker može da iskoristi… »

10 mudrih navika veoma srećnih ljudi

Nova energija 19.02.2017
Sreća je svuda oko nas samo treba da je prigrlimo. Počnimo od sebe u traganju za radošću. Ovo su navike veoma srećnih ljudi. Neka postanu i vaše kako biste bili zadovoljni sobom i životom. 1. Troše novac na druge ljude Istraživanja pokazuju da… »

Tražite posao? Pronađite ga preko Facebooka!

Nova energija 19.02.2017
Najpopularnija društvena mreža na svetu uvodi još jednu novost, namenjenu ponudi i potražnji poslova. Očigledno su oni koji tvrde kako je namera Facebooka izgradnja istinske “all in one” platforme na globalnom nivou potpuno u pravu. Jer, na… »

Modna industrija u eri digitalizacije #How2PR February Edition

Nova energija 19.02.2017
Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje panel na temu Modne industrije u eri digitalizacije. Panel je zakazan za 23. februar u 18h, u prostorijama dobro poznatog Mikser House-a. Doc. dr Milica Slijepčević (profesor na FAM i FDU, Univerzitet… »

Gooogle Maps kao društvena mreža?

Nova energija 19.02.2017
U skorom saopštenju Zeka Majera, produkt menadžera Google Maps odeljenja, stoji fin uvod u nove opcije Google Maps, koje su tu da zaobiđu sve one blago zaboravljene opcije koji bi mogle biti korisne, ali su ispale iz vidokruga jer nisu praktične i pri… »