Izvor: Pravda arhiva vesti 19.02.2017

Nikolić želi Vučićevu glavu: Dačić osuo tešku paljbu po predsedniku Srbije!

Pravda 19.02.2017
Da sam ja na Vučićevom mestu, Tomislav Nikolić ne bi bio ništa, jer je do pre neki dan hteo "Vučićevu glavu", kaže lider SPS-a Ivica Dačić. Ističe da se sa političkim prijateljima ne razgovara onako kako to čini Nikolić. Ivica Dačić je na… »

Nova Srbija prelomila: Podrška Vuku Jeremiću

Pravda 19.02.2017
Nova Srbija će kao kandidata za predsednika na predstojećim izborima podržati Vuka Jeremića. Ta odluka doneta je na sednici Predsedništva stranke koja je održana u Čačku. U stranci smatraju da je Jeremić jedini koji na pravi način može da se… »

Ambiciozni terorista Tači: Kosovo aplicira za Unesko i Savet Evrope

Pravda 19.02.2017
Hašim Tači najavio je da će Kosovo još jednom aplicirati za članstvo u Unesku, ali i Savetu Evrope. "Kosovo će ove godine podneti zahtev za članstvo u Savetu Evrope i Unesku", rekao je Tači prištinskom listu "Epoka e re", prenosi RTS. Ministar… »

Ni da čuje: Toma odbio da mu sin bude vicepremijer?

Pravda 19.02.2017
Šef države i premijer bez direktnog kontakta od srede. Ponuđeno i mesto vicepremijera za Radomira Nikolića. Politički Rubikon nastao posle najave šefa države Tomislava Nikolića da bi mogao da se kandiduje za novi mandat i odluke lidera SNS… »

Janković oštro: "Nepojmljiv je obračun sa predsednikom preko tabloida!"

Pravda 19.02.2017
Budući kandidat za predsednika Saša Janković ocenio je da aktuelni šef države Tomislav Nikolić ne nastupa s principijelnih pozicija, već da trguje. Ipak, kako kaže, neshvatljivo mu je da ga u vladinim tabloidima i iz vladajuće stranke nazivaju… »

Rusija neophodna, čeka se Amerika: Ovo su zaključci Minhenske konferencije

Pravda 19.02.2017
Izuzetno napetom raspravom oko situacije u Siriji završena je trodnevna Minhenska konferencija o bezbednosti na kojoj je očigledno postalo da svi učesnici žele učešće Rusije u procesu pronalaska rešenja za sirijsku krizu. Istovremeno, tačni… »

Povampireno ustaštvo: Održan antisrpski skup u Zagrebu!

Pravda 19.02.2017
U centru Zagreba juče je održan skup na kojem je izrečen niz optužbi na račun Srba, njihovih predstavnika i antifašista, prenosi glasilo Srpskog nacionalnog veća u Hrvatskoj "Novosti". Portal "Novosti" navodi da se na tom antisrpskom skupu na Trgu… »

Nikolić odustaje od izbora?! "Dužan sam da svoju porodicu sačuvam od uništavanja života"

Pravda 19.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem, da ne želi da komentariše napade na njega koji traju danima i ocenio da ga oni koji ga provlače kroz blato, koje su sami stvorili, ne interesuju i ne… »

Talas nasilja u Zagrebu: Glavna meta manjine!

Pravda 19.02.2017
U samo nedelju dana u Zagrebu su se dogodila četiri napada uzrokovana nacionalnom, seksualnom i regionalnom mržnjom, piše "Jutarnji". Pripadnici Društva prijatelja Hajduka napadnuti su palicama u petak uveče u prostorijama na Trešnjevci, dan ranije… »

Ruski desant na severni pol: Sve od ''Kuznjecova'' do motornih sanki krenulo na Arktik (video)

Pravda 19.02.2017
Na Arktiku je počelo testiranje novih tipova vojne tehnike, saopštio je zamenik ministra odbrane Rusije general Dmitrij Bulgakov. „Specijalisti Glavne oklopne uprave Ministarstva odbrane Rusije i predstavnici industrijskog sektora počeli su danas… »