Beograd arhiva vesti 23.02.2017

Stiže 12 žutih školskih autobusa za prevoz đaka sa - rotacijom

Blic 23.02.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas u GSP „Beograd” potpisivanju ugovora o nabavci 12 novih autobusa za prevoz školske dece. - GSP prvi put u istoriji nabavlja 12 školskih autobusa koji su namenjeni samo za prevoz dece. To je… »

Cilj srpskog turizma – dve milijarde evra godišnje

Politika 23.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić na Beogradskom sajmu otvorio jedan od najvećih regionalnih turističkih događaja. – Sve više novca od turizma ostaje u Srbiji, sve smo atraktivniji za goste sa zapada. Pod sloganom „Uživajte na vreme” na… »

Svečanost: Prihvatilište za decu proslavilo rođendan

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Prihvatilište za decu i omladinu obeležilo je 59. godinu postojanja proslavom koja je održana u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić. Programu su sinoć prisustvovali ministar odbrane, Zoran Đorđević, u ime grada Beograda Milena… »

Vidikovac: Nestali dečak se sam vratio

Večernje novosti 23.02.2017
Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Kako se… »

Ovo je najskuplje prodat stan u Srbiji Kvadrat koštao 5.290 evra i evo u kom delu Beograda se nalazi

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Iako se novogradnja, po pravilu, prodaje po višim cenama u odnosu na korišćene stanove, najskuplji stan u Srbiji, u prošloj godini, ipak nije bio novogradnja. Prodat je u beogradskoj opštini Stari grad, a za površinu od 132 kvadratna metra… »

Šteta oko 210.000 dinara: Vandali danima demoliraju garniture BG voza

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Preduzeće Srbija voz saopštilo je danas da su nepoznata lica u prethodnih dana oštetili garniture BG voza i pričinili materijalnu štetu procenjenu na oko 210.000 dinara. Kako se navodi, indirektna šteta za isključivanje garnitura iz… »

Mladenovčani uzrujani: Godinama piju zagađenu vodu!

Večernje novosti 23.02.2017
Na januarskim računima za utrošak vode osvanulo obaveštenje koje je uzbudilo građane. Kako će se 50.000 korisnika ubuduće snabdevati najdragocenijom tečnošću, nije razjašnjeno. MLADENOVČANI već pet godina piju neispravnu vodu! Tečnost iz… »

Povređena žena u udesu na Čukarici

Večernje novosti 23.02.2017
Žena (36) je povređena u udesu protekle noći na uglu ulica Blagoja Parovića i Žarkovačke u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Žena (36) je povređena u udesu protekle noći na uglu ulica Blagoja Parovića i Žarkovačke u Beogradu… »

(Foto) važan dan za Barič: Asfaltira se Ulica Bude Davidovića

Kurir 23.02.2017
OBRENOVAC - Gradski menadžer Goran Vesić danas je u obrenovačkom naselju Barič obišao radove na asfaltiranju Ulice Bude Davidovića, koji, kako je rekao, koštaju oko 10 miliona dinara. Radovi podrazumevaju asfaltiranje 1.100 m puta i biće završeni… »

"Kombank arena": dobila malu salu, a uskoro stiže i novo ime

Blic 23.02.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišli su “Kombank arenu”, veliku salu, gde se vrše pripreme za Evropsko prvenstvu u atletici u dvorani, a potom i malu salu čija je rekonstrukcija upravo… »