Izvor: Auto blog arhiva vesti 23.02.2017

Vrele Gume test: Renault Grand Scenic 1.5 dCi/110 Intens

Auto blog 23.02.2017
Karijera duga dve decenije i preko pet miliona prodatih jedinica, potvrđuju da je Renault Scenic bestseler u segmentu. No svet se menja, pa i Scenic, koji se morao adaptirati drugačijim trendovima i ukusima Po prvi put, Grand Scenic pojavio se 2004… »

Lexus i Porsche najpouzdanije marke

Auto blog 23.02.2017
Analiza rađena uz pomoć više od 30.000 vlasnika donela je zanimljive rezultate... Prema najnovijoj J.D studiji - Lexus i Porsche su najpouzdanije marke nakon prve tri godine vlasništva. Toyota je prva u kategoriji dostupnijih i povoljnijih… »

Test: Renault Talisman Initiale Paris dCi 160 EDC

Auto blog 23.02.2017
Kako to obično i biva, kada na testu imamo automobil sa ovako dugačkim nazivom u pitanju je najbolje opremljeni model u ponudi. Ne samo što je karoserija nova, već je nov pogonski sistem i paket sigurnosne opreme. Renault u proteklih par godina ima… »

Novi teaser video: Lamborghini Huracan Performante

Auto blog 23.02.2017
Lamborghini je objavio još jedan teaser video o novoj, Performante verziji Huracana, uz najavu da će više informacija o ovom automobilu biti saopšteno 1. marta. Kako bilo, Huracan Performante će odlikovati i napredni, aktivni aerodinamički sistem… »

Nissan Navara DC N-Connecta Diff 6 na testu Auto magazina

Auto blog 23.02.2017
Kad god padne veliki sneg, redakcija Auto magazina na test uzme "nisan navaru". Dok se svi ostali zaglavljuju i ostavljaju automobile u smetu, za "navaru" nema prepreka, koja lako može da se koristi i umesto motornih sanki Ako neko ima dugu tradiciju u… »

Štutgart nekim dizelašima zabranjuje ulazak u centar grada

Auto blog 23.02.2017
I vodeći ljudi Štutgarta žele da smanje zagađenje u svom gradu. Zbog toga će od 2018. biti zabranjen ulazak u centar grada svim dizelašima, koji ne zadovoljavaju Euro 6 ekološki standard. Trenutno samo 10 posto automobila s dizelskim motorom u… »

Renault priprema EV iznenađenje za sajam u Ženevi

Auto blog 23.02.2017
Nakon što je na poslednjem sajmu automobila u Parizu prikazao unapređeni Zoe Z.E. 40 sa dužom autonomijom, Renault je prošlog meseca na sajmu u Briselu predstavio i Kangoo Z.E. 33, ali i električni Master Z.E. Podsećanja radi, Kangoo Z.E. 33 je… »

Formula 1: Ovo je nova Mercedesova "mašina" koju svi žele da nadmaše

Auto blog 23.02.2017
Sve se više zahuktavaju pripreme za novu sezonu Formule 1. Tima Mercedesa, koji je s neverovatnih 297 bodova prednosti pred drugoplasiranim Red Bullom osvojio konstruktorsku titulu Formule 1, predstavio je na stazi Silverston svoj bolid za novu sezonu… »

Prodaja Opela stvorila bi drugu najveću automobilsku kompaniju u Evropi

Auto blog 23.02.2017
Francuski proizvođač PSA Group očekuje da će kupovina GM-ovog Opela doneti kombinovanu prodaju od oko pet miliona automobila do 2022. godine uz uštedu od dve milijarde evra, prenosi Reuters. Prodaja pet miliona vozila koja žei da se postigne između… »

PSA kupuje i Proton?

Auto blog 23.02.2017
Malezijski proton je u problemima. Potrošili su novac od Kineza koji im je došao kao pomoć jer su u finanijskim problemima. Zanimljivo je da, a to su potvrdili u PSA, Proton i PSA pregovaraju o investiranju u Maleziji od strane Peugeota, pravljenju… »