Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 23.02.2017

Policija zaplenila 15.000 paklica cigareta

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Ivanjica - Ivanjička policija zaplenila je danas više od 15.000 paklica cigareta bez akciznih markica i potrebne dokumentacije, saopšteno je iz Policijske uprave Čačak. Policija navodi da su cigarete pronađene u Ivanjici prilikom pregleda kamiona… »

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima do ponedeljka

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić kaže da će odluka o održavanju parlamentarnih izbora biće doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka. "Odluka će biti doneta najkasnije do ponedeljka", rekao je Aleksandar Vučić novinarima na Beogradskom sajmu… »

Stravičan prizor kod Bajine Bašte: Drina izbacila telo muškarca

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Bajina Bašta - U selu Bačevci, između Bajine Bašte i Ljubovije, uz desnu obalu Drine nađen je leš muškarca starog oko 35 godina, čiji identitet za sada nije utvrđen. Telo je u vodi blizu obale pronašao ribolovac iz Arilja i slučaj prijavio… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: RADNICI PUTEVA UŽICE IDALjE U ŠTRAJKU - JING HAO GRUPA DONIRALA 340 000 EVRA ZA ZAVRŠETAK VRTIĆA U UŽIČKOM NASELjU PORE -… »

Topola na sajmu predstavlja vina iz svog kraja

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Topola - Na ovogodišnjem 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je danas svečano otvoren, svoje turističke potencijele predstvalja i opština Topola, koja na ovoj manifestaciji aktivno učestvuje od 2010. godine. Topola ima dosta toga da… »

Sutra bez struje Donja Ježevica, Kukići i Ostra

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Čačak - Zbog radova u trafostanici i na niskonaponskoj mreži, sutra će bez električne energije biti potrošači u Donjoj Ježevici oko 1. oktobra, Vinije u vremenu od 10:00 do 14:00 časova, saopšteno je iz Elektrodistribucije Čačak. Usled radova… »

Dodić: Idemo bez bele zastave

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Čačak - Fudbaleri čačanskog Borca, u subotu od 17 sati, u utakmici 23. kola Super lige Srbije, gostuju ekipi Partizana. Čačani su u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva ostvarili pobedu nad ekipom Bačke. "Partizan je svakako jedan od naša dva… »

Dveri: Čudo neviđeno - od magistra do čistačice

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Prijepolje - Nismo znali za ove ambicije Danke Cvijović. Pretpostavljali smo da je zaposlenje razlog njenog prebega u SNS, ali nismo mogli ni sanjati da će kao nagradu za čin izdaje dobiti posao čistačice, konstaruju u Opštinskoj organizaciji Dveri… »

Uspešno izvršena komandno-simulaciona vežba

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Gornji Milanovac - U Gornjem Milanovcu je u prethodnih dana sprovedena komandno-simulaciona vežba u okviru projekta "Razvoj lokalne zajednice za delovanje u nesrećama". Crveni krst Srbije uz pomoć Međunarodne federacije društava Crvenog krsta i… »

U sredu sednica Štaba za vanredne situacije

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Lučani - Komandant Štaba za vanredne situacija opštine Lučani Vesna Stambolić, zakazala je za 1. mart sednicu štaba, na kojoj će biti razmatran izveštaj za prošlu i predstavljen plan za ovu godinu. Na dnevnom redu će se naći i odluka o… »