Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.02.2017

Sleteo autobus sa 40 putnika, ima povređenih (FOTO)

Jugmedia 23.02.2017
Autobus koji je prevozio 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš – Vranje, jutros je oko 6.20 kod Vladičinog Hana sleteo s puta. Prema prvim informacijama više osoba je povređeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Kako se navodi u… »

Deo centra Leskovc u nedelju bez struje

Jugmedia 23.02.2017
Struje neće biti u Bulevaru Oslobođenja, od broja 36 do broja 58, i u ulicama: Jedanaesti Oktobar, Moše Pijade i Sedmi Juli, u vremenu od 8 pa najkasnije do 14 časova. U tom periodu ekipa ,,Elektrodistribucije“ izvodiće neophodne radove na elektro… »

Gradonačelnik posetio najvećeg stočara na jugu

Jugmedia 23.02.2017
„Posao stočara nije lak, radi se od jutra do mraka, i upravo zato rad ovog mladog čoveka zaslužuje našu posetu i pohvalu i stimulacju, izjavo je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom posete jednog od najvećih stočara na jugu… »

Niko neće u strugare?!

Jugmedia 23.02.2017
Ogranak preduzeća ABD Komerc u Belanovcu kod Leskovca je još pre osam meseci raspisalo konkurs za radnike, ali se do sada niko nije javio, što je iznenađujuće s obzirom na još visoku stopu nezaposlenosti na jugu Srbije. Ovo preduzeće, koje je danas… »

Pet sela sutra na dva sata bez vode

Jugmedia 23.02.2017
U selima Milanovo, Belanovce, Karađorđevac, Dušanovo i Podrimce sutra će od 8 do10 časova doći do pada pritiska i mogućeg prekida u vodosnabdevanju, zbog neophodnih radova na remontu crpne stanice koja služi za snabdevanje istih. „U interesu… »

Račune preduzeća kontoliše gradsko rukovodstvo

Jugmedia 23.02.2017
U skladu sa važećim zakonima, statuti Javnih ustanova grada Vranje pretrpeli su određene identične izmene koje se odnose na namensko korišćenje prihodnih sredstava uz rigorozne kontrole. “Javne ustanove biće u obavezi da sva sopstvena sredstva… »

Mališani dobili topliji i svetliji vrtić od Fondacije Novak Đoković

Jugmedia 23.02.2017
Oko 220 mališna iz Vlasotinca ušlo je danas u kompletno renoviran vrtić “Dečja radost” Predškolske ustanove “Milka Dimanić”, zahvaljujući donaciji Fondaciji Novak Đoković, vrednoj oko 3,7 miliona dinara. Ovim sredstvima zamenjena je… »

Pored cveća, 8. marta na šetalištu suveniri i kokice

Jugmedia 23.02.2017
Povodom predstojećeg osmomartovskog praznika, u Vranju je odobreno privremeno postavljanje prodajnih tezgi na gornjem delu centralnog šetališta uz određenu nadoknadu, rekla je portparolka Gradskog veća, Zorica Jović nakon održane 52. sednice ovog… »

Bojničani obeležili dan Topličkog ustanka

Jugmedia 23.02.2017
U selu Obilić, nedaleko od Bojnika, na mestu gde je 26. februara 1917. godine donesena odluka o podizanju Topličkog ustanka, juče je uz prigodnu svečanost održan prvi deo proslave stogodišnjice od podizanja ustanka. Toplički ustanak je bio jedini… »

Pustorečko veče u Nišu

Jugmedia 23.02.2017
Klub Pustorečana iz Niša, devetnaesti put organizuje tradicionalnu godišnju proslavu uz prisustvo brojnih zvanica, poreklom iz pustorečkog kraja. Stojan Stanojević, poreklom iz Vujanova, koji je i predsednik Skupštine udruženja, ispred… »