Izvor: Jug press arhiva vesti 23.02.2017

Medju povredjenim vojnicima nema životno ugroženih

Jug press 23.02.2017
VRANJE-VLADIČIN HAN Među pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, koji su povređeni kada je autobus iz za sada nepoznatih razloga jutros kod Vladičinog Hana sleteo s puta, nema životno ugroženih, saopštila je Vojska Srbije. Od ukupno 14 povredjenih… »

Teska saobracajka kod Hana, povredjeni vojnici

Jug press 23.02.2017
VLADIČIN HAN Više vojnika je povredjeno u saobraćajnoj nesreći jutros kod Vladicinog Hana saznaje JUGpress. Autobus koji je prevozio 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš – Vranje, jutros je kod Vladičinog Hana sleteo s puta, a… »

Usvojene izmene statuta javnih ustanova

Jug press 23.02.2017
Na sednici Gradskog veća u Vranju razmatrane su izmene i dopune Statuta Pozorišta, Narodnog muzeja, Biblioteke, Istorijskog arhiva i Škole animiranog filma. Time je izvršeno usklađivanje ovog akta javnih ustanova sa zakonom o kulturi… »

Gradonačelnik obišao preduzeće ABD Komerc u Belanovcu

Jug press 23.02.2017
LESKOVAC Poslovnu jedinicu u Leskovcu firme ABD Komerc obišao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović . Reč je o jednom od vodećih proizvođača viljuškara u Srbiji, čija se poslovna jedinica u Leskovcu, pored servisa za viljuškare, bavi… »

Cvetanović: Domaćine, alal vera

Jug press 23.02.2017
LESKOVAC Saša Veljković iz Petrovca ima 33 godine i sa svojom porodicom je stvorio poljoprivredno gazdinstvo koje broji 50 muznih krava i 60 junica različitih veličina. Za potrebe ishranjivanja stoke obrađuju 70 hektara zemlje. Ovu uspešnu farmu… »

EpuS realizuje projekat „Budi drugačiji 2“

Jug press 23.02.2017
LESKOVAC U okviru implementacije novog EpuS-vog projekta, pod nazivom „Budi drugačiji 2 – Potvrđivanje skalabilnosti modela Aktivator kroz izgradnju implementacionih kapaciteta u skladu sa zahtevima povećanog broja korisnika iz Jablaničkog… »

Ambasador Japana u Nišu

Jug press 23.02.2017
NIŠ Saradnja Ambasade Japana i grada Niša, koja je i do sada bila na zavidnom nivou, u narednom periodu biće unapređena i to u više smerova -rečeno je danas prilikom susreta u Gradskoj kući ambasadora Japana Đuići Takahare i gradonačelnika Niša… »

Prijem za niške izvidjače

Jug press 23.02.2017
NIŠ Misija izviđaštva je da doprinese obrazovanju mladih ljudi, kroz sistem vrednosti zasnovan na skautskom zavetu i zakonu, da pomogne izgradnju boljeg sveta u kome su ljudi ostvareni kao pojedinci i imaju konstruktivnu ulogu u društvu. Uspešnost u… »

Medjugranična saradnja Medijane i bugarske opštine Montana

Jug press 23.02.2017
NIŠ Gradskoj opštini Medijana odobren je projekat „Poboljšanje nematerijalnog kulturnog nasleđa u pograničnom regionu“ (“Improvement of intangible cultural heritage in the cross border region”) u pozivu za prekograničnu saradnju sa Bugarskom… »

JKP Medijana obnovila vozni park

Jug press 23.02.2017
NIŠ Danas su u javno komunalnom preduzeću Medijan predstavljena nova vozila namenjena čišćenju grada. Kako je rečene iz JKP Medijane u novi vozni park uloženo je 40 miliona dinara. Nabavljena su dva autosmećaćara, čistilica, jedno servisno… »