Izvor: Kurir arhiva vesti 23.02.2017

Haos u Sarajevu zbog revizije tužbe: Predsedništvo BiH bez odluke, zahtev ipak predat Hagu!

Kurir 23.02.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić i bošnjački član tog tela Bakir Izetbegović odvojeno su se obratili novinarima posle prekida vandredne sednice Predsedništva, na kojoj je trebalo da se raspravlja o reviiji tužbe BiH protiv Srbije… »

(Foto) nesreća kod Vladičinog Hana: Autobus pun vojnika sleteo s puta, 14 povređenih, jedan teže

Kurir 23.02.2017
Autobus koji je prevozio 28 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje, jutros je oko 6.20 sleteo s puta kod Vladičinog Hana. Među pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, koji su povređeni nema životno ugroženih. Od ukupno 14… »

Vučić na sajmu turizma: Crna Gora je prelepa, ali mi smo zaradili više

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Srbija je prošle godine od turizma zaradila milijardu i 42 miliona evra, izjavio je premijer Aleksandar Vučić. Srbija je tako prošle godine od turizma zaradila 200 miliona evra više od Crne Gore, rekao je Vučić. "Crna Gora ima predivno… »

Palmin udar na Ivicu: Fajt u koaliciji, Marković okrenuo leđa Dačiću?

Kurir 23.02.2017
Dragan Marković Palma sapleo je koalicionog partnera Ivicu Dačića i mimo njegovog znanja predložio raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora! Dačić je i prošle nedelje, kao i mnogo puta dosad, rekao da je protiv izbora, ali je Palma to… »

Ubistvo Ćuruvije Radonjić: Tijanić je bio izvor db!

Kurir 23.02.2017
Bivši načelnik Državne bezbednosti tvrdi da su prisluškivanjem Aleksandra Tijanića tragali za informacijama o likvidaciji novinara. BEOGRAD - Dušan Mihajlović, bivši ministar unutrašnjih poslova, koji je juče trebalo da bude saslušan kao svedok… »

(Video) Ovo je početak kraja Islamske države: Palo ključno uporište džihadista u Iraku!

Kurir 23.02.2017
Irački snage zauzele su danas aerodrom u Mosulu, nekoliko sati nakon otpočinjanja velike ofanzive protiv Islamske države koja kontroliše zapadni deo tog grada. "Snage za brzo delovanje i federalna policija u potpunosti kontrolišu aerodrom u Mosulu"… »

Pohvala iz Brisela: EU zadivljena odnosom Srbije prema migrantskoj krizi

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Evropska unija je impresionirana načinom na koji srpske vlasti rešavaju pitanje migrantske krize, kao i ekonomskim reformama, poručio je generalni direktor za proširenje Evropske komisije Kristijan Danijelson… »

Sledi velika promena, u petak uveče sastaviće se nebo i zemlja: Stižu obilne padavine i 20 cm snega

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Na zapadu i jugozapadu Srbije sutra se u večernjim satima očekuju obilne padavine, a u planinskim predelima sneg. Kako je saopštio Hidrometeorološki zavod, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do… »

Šarčević: Srbija gradi sopstveni model dualnog obrazovanja

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Srbija će biti jedna od retkih zemalja koja će u proces uvođenja dualnog obrazovanja ući uz definisani zakonski okvir, kako bi ceo taj proces bio sinhronizovan, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. On je na okruglom stolu… »

Šansa za povraćaj novca: Devizne štediše iz SFRJ da prijave koliko novca potražuju

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Ministarstvo finansija Srbije pozvalo je danas štediše koje su do 27. aprila 1992. godine imale deviznu štednju u bankama na teritoriji bivše SFRJ da prijave svoja potraživanja. Pozvali su državljane bivših republika SFRJ koji su deviznu… »