Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.02.2017

Srbija uvodi porez na sve digitalne servise i usluge iz inostranstva

Moj Novi Sad 23.02.2017
Očekuje nas poskupljenje stranih domena, aplikacija, Netflixa, Steama i drugih digitalnih usluga i proizvoda, jer država počinje da i za njih naplaćuje PDV od 20%. Krajem prošle godine doneta je odluka da će se u Srbiji PDV naplaćivati i na… »

NS Policija: Javite se ako ste bili žrtva razbojnika sa slike

Moj Novi Sad 23.02.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. B. (29), zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo. On se tereti da je juče, na Novom naselju, oborio na zemlju osamdesetsedmogodišnjeg Novosađanina i oduzeo… »

PETROVARADIN: Sportska hala najkasnije do početka aprila

Moj Novi Sad 23.02.2017
Sportska hala u Petrovaradinu, u ulici Rade Končara, trebalo je da bude gotova krajem februara, ali je rok produžen do kraja marta ili početak aprila. Kako piše "Dnevnik", razlog za produženje roka bila je izuzetno hladna zima, čijih su 45 ledenih… »

NS: Šest dana zatvora zbog švercovanja u gradskom autobusu

Moj Novi Sad 23.02.2017
Zatvorska kazna može dočekati sve one koji se voze bez karte u autobusima gradskog saobraćajnog preduzeća. Kako javlja "Radio Signal ", Novosađanin Bojan Cvejin dobio je pre nekoliko dana rešenje o izdržavanju zatvorske kazne, zbog toga što nije… »

PETROVARADIN: Ponovo očišćena divlja deponija u Livadskoj ulici

Moj Novi Sad 23.02.2017
Radnici JKP "Čistoća" danas su u Petrovaradinu, u Livadskoj ulici, po ko zna koji put očistili divlju deponiju koja se redovno pravi na toj lokaciji – poručuje se u saopštenju tog gradskog preduzeća Kako se dalje navodi, grupa kontejnera u… »

Isključenja struje za petak, 24. februar

Moj Novi Sad 23.02.2017
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Petrovaradinu, Futogu, Čeneju i Bukovcu. Novi Sad: - od 7.30 do 13 sati: Balzakova 37, trafika kod marketa "Idea". - od 8 do 10 sati… »

Vreme danas: Sunčano i toplo, najviša dnevna u NS do 19°C

Moj Novi Sad 23.02.2017
U SrbijI danas pretežno sunčano i toplo, u petak posle podne i u subotu se na zapadu i jugozapadu zemlje očekuje 20 do 30 milimetara padavina, a u planinskim predelima 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača, saopštio je Republički… »

VEČERAS U KCNS: Debata o uzrocima i posledicama prostitucije

Moj Novi Sad 23.02.2017
Zelena debata "Raspetljavanje – prostitucija" biće održana u četvrtak 23. februara, u 18 časova u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada. Autor i moderator debate je Danilo Koprivica. Dr Gordana Stojaković iz udruženja S.T.R.I.K.E… »

Šta nas čini nesrećnima u savremenom svetu?

Moj Novi Sad 23.02.2017
Pitanje kojim se naučnici, filozofi i „obični“ ljudi bave vekovima glasi: Šta je to što nas čini srećnima? Možda je na ovo teško odgovoriti, ali makar kao utešna nagrada pojavljuje se odgovor na pitanje- šta je presudno u tome da se osećamo… »

Veterinar ubica sa Grbavice osuđen na psihijatrijsko lečenje

Moj Novi Sad 23.02.2017
Novosađanin Aleksandar Kusturić (44) koji je satarom ubio svoju suprugu Danielu Kusturić (43) 2014. godine, osuđen je pravosnažnom prvostepenom presudom Višeg suda na psihijatrijsko lečenje u zdravstvenoj ustanovi. Presuda je doneta još u oktobru… »