Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 23.02.2017

Odluka o parlamentarnim izborima do ponedeljka

Mondo 23.02.2017
Odluka o održavanju parlamentarnih izbora biće doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka, rekao je premijer Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug, Dimitrije Goll Vučić je, odgovarajući na pitanje da li će biti parlamentarnih izbora, rekao da je vrlo… »

EU impresionirana odnosom Srbije prema izbeglicama

Mondo 23.02.2017
Evropska unija je impresionirana načinom na koji srpske vlasti rešavaju pitanje migrantske krize, kao i ekonomskim reformama, poručio je generalni direktor za proširenje Evropske komisije Kristijan Danijelson. Danijelson je nakon uručenja 82 vozila… »

Ugljanin čestitao Tačiju državu

Mondo 23.02.2017
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i Stranke Demokratske akcije Sulejman Ugljanin čestitao je danas predsedniku samoproglašenog Kosova Hašimu Tačiju "izgradnju demokratske i evropske države". Foto: Fonet Predsednik Bošnjačkog nacionalnog… »

Sto godina prijateljstva: Hvala, Šveđani!

Mondo 23.02.2017
Ove godine obeležava se sto godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Švedske i Srbije. Kroz sva dešavanja koja su obeležila 20. vek, dve zemlje nikad nisu prekidale diplomatske odnose. Foto: Promo/Ambasada Švedske u Srbiji Tradicija dobrih odnosa… »

Marko Blagojević ambasador Srbije na Kipru

Mondo 23.02.2017
Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Foto: Guliver/Getty images/Ryan Pierse Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o postavljenju Blagojevića potpisao je 22. februara. Blagojević je bio… »

Trstenik: Opštinski odbor Nove Srbije prešao u SNS

Mondo 23.02.2017
Članovi Opštinskog odbora Nove Srbije pristupili su Srpskoj naprednoj stranci jer se, objašnjavaju, ne slažu sa politikom lidera stranke Velimira Ilića. Foto: promo/nova srbija Posle odluke da Glavni odbor Nove Srbije ne pruži podršku Aleksandru… »