Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 23.02.2017

Kako je Bowiejev sin raspakao publiku na Brit Awards

MTV Srbija 23.02.2017
Nagradu je posvetio svim čudacima, onima koji su drugačiji... Pobednik sinoćnje dodele večeri bio je nažalost preminuli umetnik David Bowie. Britanska legenda nagrađena je posthumno s čak dve nagrade - za Najboljeg britanskog solo izvođača i za… »

Brit Awards 2017: Katy Perry održala nastup sa porukom (VIDEO)

MTV Srbija 23.02.2017
Pevačica je sinoć u Londonu izvela svoj aktualni singl "Chained To The Rhythm" zajedno sa Skipom Marleyjem. Nije tajna da Katy Perry nije fan Donalda Trampa, a to je ponovo odlučila da pokaže i na sinoć održanoj dodeli Brit Awards. U nedavnom… »

Kako Elle Macpherson izgleda đavolski dobro i u 52. godini?

MTV Srbija 23.02.2017
Sećate se Elle Macpherson? Zvali su je "the Body". Taj nadimak je nosila s ponosom ali i razlogom. Kada imaš ovakav nadimak, forma je deo tvog života. Nije ni čudno da je Elle Macpherson suvlasnica luksuznog spa centra, prirodnih pudera, čaja koji… »

Bella Hadid promenila frizuru i boju kose (FOTO)

MTV Srbija 23.02.2017
Promena frizure idu ruku pod ruku s nedeljom mode... Bella Hadid odlučila se za malu promenu frizure tokom londonske nedelje mode. Dvadesetogodišnja manekenka posetila je poznatog frizera zvezda, Georgea Northwooda, u Londonu koji joj je skratio kosu u… »

Upoznajte ženu koja je izmislila savršeni make up alat

MTV Srbija 23.02.2017
Ko bi rekao da jedan mali sunđer može da znači toliko milionima žena? A sve je to smislila šminkerka Rea Ann Silva. Danas se svakog minuta proda 17 ovakvih sunđera, ili u originalu Beauty sunđera, u svetu. Sve je počelo pre 15 godina kada je ova… »

14 najluđih momenata BRIT Awards 2017

MTV Srbija 23.02.2017
Sinoć, 22. februara u Londonu se održala dodela Brit Awards 2017 u 02 Areni, a pored nastupa Katy Perry koji nikog nije ostavio ravnodušnim bilo je tu još momenata... I na crvenom tepihu i na bini smenjivali su se ludi i zabavni trenuci a mi izdvajamo… »

Nagrada za najneprijatniji intervju Brit Awards ide...

MTV Srbija 23.02.2017
... u ruke Katy Perry! Katy Perry sinoć je održala jedan od najboljih nastupa na dodeli Brit Awards, ali kad su u pitanju intervjui, njen je bio u isto vreme najsmešniji, ali i najneprijatniji. Na samom početku je počela da paradira ispred voditelja… »

Pogledajte nastup Eda Sheerana i Stormzyja na Brit Awards

MTV Srbija 23.02.2017
"Shape Of You" dobila je novu verziju, a ulovili smo i Maisie Williams iz "Igre prestola" kako oduševljeno pleše! Omiljeni britanski (i međunarodni) muzičar, Ed Sheeran, popeo se sinoć na binu Brit Awards kako bi izveo svoja dva debi singla sa novog… »

Ed Sheeran ima pravu informaciju o tome šta sprema Harry Styles

MTV Srbija 23.02.2017
Šta nam to otkriva Ed Sheeran? Postoje sigurno neke osobe na planeti koje su čule novi album Harryja Stylesa, a jedan od tih srećnika je Ed Sheeran. Nije tajna da je Harry veliki fan Eda Sheerana, a jednom je izjavio da mu je najomiljenija pesma ikada… »

Naučnici otkrili kako možete da učinite sebe privlačnijim

MTV Srbija 23.02.2017
Sa naučnog gledišta, privlače nas ljudi koje smatramo lepima, poput onih sa simetričnim licima, velikim očima jer to označava dobre gene, a dobri geni znače zdrave potomke. Ipak, postoje načini kako se više istaći, a da nije nužno vezana za… »