Izvor: N1 Info arhiva vesti 23.02.2017

BiH predala zahtev za reviziju presude

N1 Info 23.02.2017
Delegacija Bosne i Hercegovine predvođena Dejvidom Šeferom, Fon van den Bzenom i Sakibom Softićem predala je zahtev za reviziju presude BiH protiv Srbije. Delegacija BiH je privatnim automobilom stigla u Međunarodni sud pravde u Hagu gde je predala… »

Šarčević: Novi zakon o obrazovanju za mesec dana

N1 Info 23.02.2017
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević najavio je da će za mesec dana biti objavljen paket zakona koji treba da reformišu obrazovanje. Šarčević je na okruglom stolu "Obrazovanje i tržište rada" rekao da paket obuhvata… »

Zaev: Makedonija će dobiti vladu, dogovor sa DUI

N1 Info 23.02.2017
Lider Socijademokratskog saveza Makedonije, Zoran Zaev izjavio je da veruje da će Makedonija za 10 do 15 dana imati novu vladu koju će predvoditi njegova stranka. Kako je saopštila SDSM, Zaev je rekao da je rukovodstvo naveće albanske stranke DUI… »

Čanak: Učinićemo sve da Vučić ne postane predsednik

N1 Info 23.02.2017
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će njegova stranka učiniti sve što je u njenoj mogućnosti da predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne postane predsednik Srbije i apelovao na demokratsku opoziciju… »

Vulin o izveštaju Amnestija: Zlonamerno i neistinito

N1 Info 23.02.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je izveštaj Organizacije za zaštitu ljudskih prava Amesti internešnal zlonameran i neistinit. "Izveštaj je napravljen sa ciljem da se opere savest velikih… »

Šampion bez trenera: Ranijeri više nije "lukava lija"

N1 Info 23.02.2017
Klaudio Ranijeri od četvrtka uveče više nije trener Lestera. Dok i gotovo godinu dana kasnije ljubitelji fudbala ne mogu da veruju da je Lester postao šampion Premijer lige i da Ranijeri nakon toga nije odlučio da uz lovorike ode u penziju, Lester se… »

Šabić: Podaci o građanima "cure" iz državnih organa

N1 Info 23.02.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je da podaci o ličnosti najčešće "cure" upravo iz institucija gde bi trebalo da budu najsigurniji, a to su državni organi, prenosi list Danas… »

Mihajlović: Nikolić premijer? O tome ćemo posle izbora

N1 Info 23.02.2017
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da će se posle predsedničkih izbora razgovarati o tome da li Tomislav Nikolić može da bude premijer. "Kome će novi predsednik Srbije poveriti… »

Dečacima migrantima u Beogradu nude novac za seks

N1 Info 23.02.2017
Pedagoškinja Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Jovana Vinčić izjavila je u Subotici da pojedini muškarci u Beogradu nude novac maloletnim dečacima migrantima za seksualne usluge. Jelena Vinčić je agenciji Beta rekla da ugroženi dečaci… »

Danijelson: Nema sumnje, budućnost Srbije je u EU

N1 Info 23.02.2017
Budućnost Srbije je u Evropskoj uniji i nema sumnje u to da je EU čvrsto posvećena evropskom putu Srbije, izjavio je generalni direktor za proširenje iz Evropske komisije Kristijan Danijelson. On je uoči posete Beogradu izjavio za "Politiku" da mora… »