Izvor: Nova energija arhiva vesti 23.02.2017

Srbija uvodi porez na Steam igre od 20%, a uskoro i na sve digitalne servise iz inostranstva!

Nova energija 23.02.2017
Potpuno neočekivana vest stiže iz Steama za ljubitelje video igara u Srbiji. Naime, Steam je poslao mejl svojim partnerima gde je naveo da će u narednom periodu u 10 zemalja širom sveta kupovina video igara preko Steama poskupeti za pet do čak 20… »

Šta mislite koliko domena ima Donald Tramp?

Nova energija 23.02.2017
Predsednik SAD u svom vlasništvu ima impozantan broj internet domena. Predsednik SAD Donald Tramp definitivno ne može bez medija i modernih tehnologija, iako nikada nije živeo od njih. Izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, naročito Twitteru, a… »

Yahoo će biti prodat s popustom zbog bezbednosnih propusta!

Nova energija 23.02.2017
Američka telekomunikaciona kompanija Verizon kupiće internet poslovanje Yahooa s popustom od 350 miliona dolara u odnosu na prethodno dogovorenih 4,8 milijarde dolara. Razlog obaranja cene su bezbednosni propusti kojima je ugroženo više od milijardu… »

Doneto rešenje: Prvo plati, pa onda emituj film!

Nova energija 23.02.2017
Najpopularnije domaće filmove kablovski operatori više neće moći da emituju bez dozvole i novčane nadoknade za autore tih dela, kako je dosad bila praksa. Višedecenijska borba Udruženja filmskih umetnika Srbije i naših filmskih radnika da se… »

Program 15. jubilarne PRO.PR konferencije!

Nova energija 23.02.2017
PRO PR konferencija ove godine obeležava 15. jubilarno izdanje koje će se održati od 6. do 9. aprila u Termama Tuhelj. Kao i svake godine do sada, konferencija nudi bogat program ispunjen predavanjima stručnjaka iz područja odnosa s javnošću i… »