Izvor: Pravda arhiva vesti 23.02.2017

Nesreća kod Vladičinog Hana: Autobus pun srpskih vojnika sleteo s puta, ima povređenih (foto)

Pravda 23.02.2017
Autobus koji je prevozio 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje, jutros je kod Vladičinog Hana sleteo s puta, a prema prvim informacijama više osoba je povređeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Kako se navodi u… »

Palma: Vanrednim parlamentarnim izborima bi postigli veoma važno jedinstvo Srbije

Pravda 23.02.2017
- Jedinstvena Srbija predlaže premijeru Alelsandru Vučiću da se u Srbiji zajedno sa predsedničkim raspišu i vanredni parlamentarni izbori - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Razlog za raspisivanje vanrednih… »

Vulin: Amnesti ne treba da upire prstom u Srbiju

Pravda 23.02.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je izveštaj "Amnesti internešnala" zlonameran i neistinit, ocenjujući da je on napravljen sa ciljem da se opere savest velikih zemalja koje se zatvaraju iza… »

Šojgu uputio tri divizije na kurilska ostrva: Japanska vlada u šoku, upućen protest Moskvi

Pravda 23.02.2017
Vlada Japana poslala je diplomatskim kanalima protest Moskvi posle izjave ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua o nameri da rasporedi diviziju na Kurilskim ostrvima ove godine, saopštio je generalni sekretar japanske Vlade Jošihide Suga. - Protest je… »

Mekejn u Siriji: Zadovoljan Trampovim ratnim planovima!

Pravda 23.02.2017
Kabinet američkog senatora Džona Mekejna, poznatog po ratnohuškačkim govorima i akcijama, oglasio se danas saopštenjem u kom je otkriveno da je glavni američki "jastreb" ove nedelje posetio jednu od vojnih baza SAD-a na severu Sirije. Mekejn je… »

Zorana Mihajlović: Vučić će biti predsednik, a premijer će biti...

Pravda 23.02.2017
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović uverena je da će novi predsednik Srbije biti Aleksandar Vučić, ali kaže da će njenu podršku za premijera imati samo onaj ko je spreman da nastavu ulaganja u infrastrukturu. "Dogovor Tomislava Nikolića… »

Budućnost Srbije jasna: Nema "plana B" ?!

Pravda 23.02.2017
Generalni direktor za proširenje Evropske komisije Kristijan Danijelson izjavio je da je budućnost Srbije u EU. On je istakao i da je budućnost EU sa Srbijom i da je to osnovna poruka koju želi da donese u Beograd gde dolazi u dvodnevnu posetu… »

Muškarci u panici: Stižu plave koverte iz Vojske Srbije!

Pravda 23.02.2017
Na adrese nekih Beograđana stigli su plavi koverti sa zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka zato što nisu u zakonom predviđenom roku prijavili promenu prebivališta. Muški deo populacije prilično se uspaničio, društvenim mrežama počele su… »

Vučić odgovorio na pitanje koje sve zanima! Hoće li biti parlamentarnih izbora?

Pravda 23.02.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da je blizu da donese odluku o tome da li će biti održani vanredni parlamentarni izbori, ali i da je još neće saopštiti. Vučić je novinarima na Sajmu turizma u Beogradu rekao da sigurno neće… »

Ovo je vaš zadatak: Evo šta je Putin rekao svojim vojnicima u Siriji!

Pravda 23.02.2017
Ruska vojska je nanela značajnu štetu međunarodnom terorizmu u Siriji i to je dovelo do toga da počnu mirovni pregovori između opozicije i Damaska, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom susreta sa oficirima Severne flote. „Vi ste naneli… »