Izvor: Press arhiva vesti 23.02.2017

"NATO je neutralan o Kosovu... Srbija u NATO? Nije tema"

Press 23.02.2017
Poruka koju NATO stalno šalje glasi: mi smo statusno neutralni kada je reč o Kosovu i podržavamo stabilnost svih zajednica na tom području. Foto:B92.net To je rekao za Dojče vele predstavnik Alijanse zadužen za Zapadni Balkan Lori Voker. "Balkan… »

Srbija uvodi porez na Steam igre od 20 odsto

Press 23.02.2017
Potpuno neočekivana vest stiže danas iz Steama za ljubitelje video igara u Srbiji. foto: b92.net Naime, Steam je poslao mejl svojim partnerima gde je naveo da će u narednom periodu u 10 zemalja širom sveta kupovina video igara preko Steama poskupeti… »

"Ne postoji 'plan B' za Srbiju"

Press 23.02.2017
Generalni direktor za proširenje Evropske komisije Kristijan Danijelson izjavio je da je budućnost Srbije u EU. Foto:B92.net On je istakao i da je budućnost EU sa Srbijom i da je to osnovna poruka koju želi da donese u Beograd gde dolazi u dvodnevnu… »

Simpatični Google Doodle slavi otkriće novih egzoplaneta

Press 23.02.2017
Google je svoju naslovnu stranu posvetio novom otkriću sedam zemljolikih planeta. foto: b92.net Interesantna animacija pokazuje kako Zemlja i Mesec teleskopom pretražuju svemir. Potom se pojavljuje udaljena egzoplaneta, a za njom i ostalih šest, nakon… »

Dobra prilika za zaposlene: Po znanje u Indiju

Press 23.02.2017
Ambasadorka Indije Narinder Čauhan pozvala je zaposlene Nišlije da se prijave za besplatan program stručnog usavršavanja koje organizuje indijska ambasada. Foto:B92.net Za ovaj program mogu da se prijave svi stalno zaposleni građani Srbije koji imaju… »

Mekmaster nekada hvalio Srbe, danas – meta Rusi i Kinezi

Press 23.02.2017
Imenovanjem generala H. R. Mekmastera za savetnika za nacionalnu bezbednost Donald Tramp je potvrdio dominantnu ulogu vojnih krugova u administraciji. Foto:B92.net Iako se njegovim imenovanjem broj generala u najužem okruženju novog šefa Bele kuće… »

Apple preseljava radnike u "svemirski brod"

Press 23.02.2017
Kompanija Apple namerava u aprilu da otvori svoje novo sedište vredno pet milijardi dolara, iako radovi još uvek nisu u potpunosti završeni. foto: b92.net Apple će u aprilu započeti preseljavanje svojih 12.000 zaposlenih iz sedišta u Kupertinu u… »

Sin Dejvida Bouvija održao emotivan govor na dodeli Brit nagrada

Press 23.02.2017
Dejvid Bouvi posthumno je nagrađen Brit nagradom za najboljeg britanskog pevača i najbolji album. foto: blic.rs Statuu za najbolji album je preuzeo njegov sin Dankan Džouns, koji je tom prilikom održao emotivan govor. Podsetimo, Bouvi je preminuo od… »

Tončev: O ulasku SNS u vlast mogu da pričam samo s Vučićem

Press 23.02.2017
Iako je SPS proglasio kandidata SNS Aleksandra Vučića svojim favoritom za predsednika Srbije, odnosi koalicionih partnera nisu svuda sjajni. Foto:B92.net Surdulica je mesto konstantnih sukoba socijalista i naprednjaka, a šef SPS u tom gradu Novica… »

Izabrano: Oni će opremati "BG na vodi"

Press 23.02.2017
Kompanija za proizvodnju nameštaja "Jela" iz Jagodine, opremaće nameštajem novo naselje u Beogradu "Beograd na vodi", izjavio je vlasnik Miroljub Radovanović. Foto:B92.net "Jela" je od tri firme sa Balkana dobila sve sertifikate da radi i oprema… »