Izvor: Press arhiva vesti 23.02.2017

Klinton u žalosti: Tramp će Srbima pomoći zbog...

Press 23.02.2017
Kako beogradski mediji prenose... Bil Klinton se izjasnio da ne podržava to što predsednik SAD radi sa Srbijom. "Oni to još nisu zaslužili", izjavio je on.… »

Tramp se zaorio: Republika Srpska ne sme posustati...

Press 23.02.2017
Kako se saznaje... Kako beogradski mediji prenose, Donald Tramp je izjavio da Republika Srpska ne sme posustati u svom traženju identiteta. "Oni su napaćen narod kojima je potrebna pomoć", izjavio je on.… »

Kraljica Elizabeta rekla: Srbi da kleknu pred...

Press 23.02.2017
Kako beogradski mediji prenose... Kako se saznaje, kraljica Elizabeta je izjavila nakon pada Miloševića da bi Srbi trebalo da kleknu pred svetom i traže oprost. "Njihovo pokajanje je neizbežan potez", rekla je ona.… »

Erdogan odgovorio: Srbi nisu u pravu kada kažu...

Press 23.02.2017
Kako se saznaje... Erdogan, predesednik Turske, izjavio je da Srbi nisu u pravu kada kažu da su nebeski narod i da su oni jedini na Balkanu pravi. "To je sve gomila besmislica, Bošnjaci su pravi narod", izjavio je on.… »

Žak Širak izjavio: Bombardovanje Srbije je bilo nužno zbog...

Press 23.02.2017
Kako beogradski mediji prenose... Žak Širak je na konferenciji evropskih diplomata u Varšavi izjavio da je bombardovanje Srbije bilo nužno zbog nastupajućih promena. "Njihova uloge je takva da je to moralo da se desi", izjavio je on.… »

Oprez: Jelena Marjanović je viđena kako...

Press 23.02.2017
Kako beogradski mediji prenose... Kako se nezvanično saznaje, Jelena Marjanović je viđana ranije kako rano odlazi iz kuće, a kasno vraća sa nekim torbama i kesama. "Ne znam šta je nosila, ali možda je to bilo nešto bitno", kaže komšija Jovo.… »

Operacija "Kućni prag": Evo šta se događa sa gradom u trenutku nuklearne eksplozije

Press 23.02.2017
Eksperiment je trebalo da pokaže Amerikancima šta bi se desilo ako bi nuklearna bomba eksplodirala "na pragu" nekog od gradova u SAD. Sjedinjene Države izvele su 17. marta 1953. nuklearnu probu pod šifrom "Upshot–Knothole Annie" na oko 150… »

Milošević se radovao: NATO bi trebalo sve da...

Press 23.02.2017
Kako se prenosi... Slobodan Milošević je izjavio da bi NATO trebalo sve da poruši, ne bi li video koliki je prkos srpskog naroda. "Naše radovanje je njihov bes", izjavio je on.… »

Stajao je uspravno, dok su šištale granate: Život i smrt srpskog "Crvenog Barona"

Press 23.02.2017
Početak našeg ratnog vazduhoplovstva obeležio je oficir – pilot Branko Vukosavljević. Potporučnik Branko Vukosavljević vrlo brzo dobio je priliku da u krvavoj praksi potvrdi sve ono što je naučio u klupama Vojne akademije. Dokazao se na čelu… »

Salma Hayek zasenila sve zvanice u bombastičnom Gucci izdanju

Press 23.02.2017
Poznata glumica privukla je pažnju paparacima pojavivši se u pink haljinici upečatljivih detalja, ali i dubokog dekoltea. foto: elle.rs Na jučerašnju Gucci reviju u Milanu, Selma Hayek došla je u pratnji supruga Francois-Henri Pinault, jednog od… »