Izvor: Press arhiva vesti 23.02.2017

Drejk i dalje lud za Rijanom

Press 23.02.2017
Reper je na koncertu u Irskoj priznao da bivšu i dalje voli, dok Džej Lo, s kojom je donedavno bio u vezi, nije ni spomenuo. foto: kurir.rs Iako su pevačica i reper raskinuli pre nekoliko meseci, on i dalje to ne može da prevaziđe, što je na sebi… »

Elvisovoj ćerki oduzeta deca

Press 23.02.2017
Lisa Mari Prisli (49) trenutno prolazi kroz pravi porodični pakao! Ćerka kralja rokenrola Elvisa Prislija pronašla je u računaru svog bivšeg supruga Majkla Lokvuda eksplicitne fotografije njihovih osmogodišnjih ćerkica, zbog čega je odmah… »

Kako bi mogao da izgleda život na "Zemljinim dvojnicima"

Press 23.02.2017
Lisa Kalteneger, koja je među vodećim svetskim stručnjacima na polju egzoplaneta i potencijala za postojanje života izvan Zemlje i direktorka Instituta “Karl Sagan” na Kornel univerzitetu, objašnjava kako bi mogao da izgleda život na… »

Inženjer NASA tvrdi da će izgraditi koloniju na Marsu uz pomoć štampača

Press 23.02.2017
Zaboravite Mesec. Sledeća destinacija za ljudsku vrstu je Mars. Profesor Berok Košnevis sa Univerziteta u Kaliforniji sarađuje sa NASA od 2011. godine o mogućem pravljenju kolonija na crvenoj planeti. foto: blic.rs U 2004. godini profesor je otrkio… »

Verdijeva "Moć sudbine" u Narodnom pozorištu

Press 23.02.2017
Verdijeva opera "Moć sudbine" biće premijerno izvedena 25. februara u Narodnom pozorištu pod dirigenstkom upravnom Dejana Savića i u režiji dugogodišnjeg umetničkog rukovodioca teatra "Goldoni" u Livornu Albarta Paloše. Foto:B92.net Paloša će… »

Rag'n'Bone gostuje na ovogodišnjem Egzitu

Press 23.02.2017
Jedan od glavnih izvođača na ovogodišnjem Egzitu biće Rag’n’Bone Man, koji je nedavno izdao svoj prvi album "Human", saopštili su danas organizatori festivala. Foto:B92.net Taj album je u prvoj nedelji prodat u više od 117.000 primeraka, i tako… »

U Londonu predstavljena izložba o princezi Dajani

Press 23.02.2017
U Kensingtonskoj palati u Londonu novinarima je juce prikazana izložba posvećena princezi Dajani povodom 20 godina od njene pogibije. Foto:B92.net Izložba pod nazivom "Dajana - njen život kroz modu" predstavlja niz njenih haljina koje je nosila u… »

Mileva je mogla sve, samo da ima ljubav svog Ajnštajna. Zbog ovog genija sve je i izgubila

Press 23.02.2017
Mileva Marić Ajnštajn (1875–1948) bila je dovoljna inteligentna, smela i nesvakidašnja da iz rodnog Titela ode u napredni Cirih, uspe u modernoj Evropi. I još više patrijarhalna i sujete lišena da se svega zbog supruga odrekne. Njega ceo svet zna… »

Mališani i psi su zaista najbolji prijatelji

Press 23.02.2017
Istaknuti neurolog i psiholog Gregori Berns tvrdi da je snimanjem psećih mozgova pomoću MRI metode uspeo da dokaže da su psi prema nivou osećanja i svesti veoma slični maloj deci. foto: blic.rs Stručnjaci s Veterinarskog univerziteta u Beču su pak… »

Nikol prošetala tri katastrofalna trenda

Press 23.02.2017
Nikol Šerzinger važi za jednu od najlepših, ali i najstilizovanijih dama. I zato se svi pitaju šta joj se sada dogodilo. foto: zena.blic.rs BRIT nagrade su ponovo pokazale ko ume da se obuče za crveni tepih, a kome bi bilo bolje da je ostao kod… »