Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 23.02.2017

Sin Dejvida Bouvija održao emotivan govor na dodeli Brit nagrada

Press 23.02.2017
Dejvid Bouvi posthumno je nagrađen Brit nagradom za najboljeg britanskog pevača i najbolji album. foto: blic.rs Statuu za najbolji album je preuzeo njegov sin Dankan Džouns, koji je tom prilikom održao emotivan govor. Podsetimo, Bouvi je preminuo od… »

"Otac selfija": Fotografisao se svaki dan u poslednjih 30 godina

Press 23.02.2017
Fotograf i profesor na koledžu u Bostonu Karl Bejden možda se s razlogom može nazvati "ocem selfija" jer je u protekle tri decenije svaki dan sebe slikao i izrađivao crno-bele fotografije da bi "dokumentovao svoje starenje". foto: b92.net Bejdenov… »

Jedini komad "revolucionarnog" metala iščezao iz laboratorije

Press 23.02.2017
Jedini komad revolucionarnog metala, koji bi mogao da čovečanstvo uvede u novu epohu, nestao je iz laboratorije Univerziteta u Harvardu. foto: b92.net Sićušni uzorak metalnog vodonika, kog su otkrili naučnici Harvarda, bio je čuvan između dva… »

Zemlja će nestati, a ovako može doći do apokalipse

Press 23.02.2017
Ako se uzmu u obzir prirodne katastrofe, kao i posledice ljudskog nepromišljenog delovanja, ovih deset fiktivnih scenarija kraja sveta bi mogli da budu i te kako mogući u budućnosti: foto: blic.rs Ledeno doba U istoriji Zemlje je bilo 12 ledenih doba… »

Jednaki jedino u smrti: U ovoj zemlji četiri najbogatija čoveka poseduju koliko 100 miliona najsiromašnijih

Press 23.02.2017
Iako je ekonomija napredovala, usled čega je smanjen broj ljudi koji žive u ekstremnom siromaštvu, razlika između bogatih i siromašnih je istovremeno povećana brže nego u bilo kojoj zemlji sveta. Četvorica najimućnijih Indonežana poseduje… »

Razbio je Trampovu zvezdu na Stazi slavnih, a evo kako je kažnjen

Press 23.02.2017
Džejms Otis koji je prošle godine maljem i krampom razbio zvezdu Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Los Anđelesu uslovno je osuđen na tri godine zbog vandalizma i mora da snosi troškove popravka i sudskog postupka. foto: blic.rs Ročište je održano… »

Kit Harington se setio prvog seksualnog iskustva

Press 23.02.2017
Kit Harington, koji se proslavio kao Džon Snežni u "Igri prestola" podelio je sa svima detalje svog prvog seksualnog iskustva. foto: blic.rs - Bio sam baš mlad i bilo je tipično tinejdžerski, na zabavi. Mislim da smo i devojka i ja želeli da uradimo… »

Donald i Melanija Tramp pred bračnim brodolomom?

Press 23.02.2017
Donald Tramp postao je najmoćniji čovek u SAD. Uprkos tome, bori se sa brojnim problemima na svom novom radnom mestu. Ipak, oni bi mogli da budu daleko manji od onih koji navodno postoje u njegovom braku. foto: blic.rs Kao bivša manekenka Melanija… »

Stajao je uspravno, dok su šištale granate: Život i smrt srpskog "Crvenog Barona"

Press 23.02.2017
Početak našeg ratnog vazduhoplovstva obeležio je oficir – pilot Branko Vukosavljević. Potporučnik Branko Vukosavljević vrlo brzo dobio je priliku da u krvavoj praksi potvrdi sve ono što je naučio u klupama Vojne akademije. Dokazao se na čelu… »

Salma Hayek zasenila sve zvanice u bombastičnom Gucci izdanju

Press 23.02.2017
Poznata glumica privukla je pažnju paparacima pojavivši se u pink haljinici upečatljivih detalja, ali i dubokog dekoltea. foto: elle.rs Na jučerašnju Gucci reviju u Milanu, Selma Hayek došla je u pratnji supruga Francois-Henri Pinault, jednog od… »