Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 23.02.2017

Švercer iz Pazara uhvaćen u Ivanjici

Radio sto plus 23.02.2017
Policija u Ivanjici podneće krivičnu prijavu protiv jednog stanovnika Novog Pazara zbog šverca cigareta, saopšteno je danas. Policija je kod njega našla više od 15.000 paklica cigareta bez akciznih markica i dokumentacije. Cigarete su nadjene u… »

Atletičari spremni za Prvenstvo Balkana u dvorani

Radio sto plus 23.02.2017
Trener atletičara Novog Pazara Rifat Zilkić rekao je danas da će Prvenstvo Balkana u dvorani, koje će se održati 25. februara u beogradskoj Kombank areni, biti generalna proba za šampionat Evrope, od 3. do 5. marta u Beogradu. "Amela Terzić ima… »

Sjenica: SDP i SDA Sandžaka i zvanično u koaliciji

Radio sto plus 23.02.2017
Sandžačka demokratska partija (SDP), sa osam odbonika u lokalnom parlamentu, od danas je i zvanično deo vladajuće većine u Skupštini Sjenice i ubuduće će biti u koaliciji sa Strankom demokratske akcije (SDA) Sandžaka i Socijalističkom partijom… »

Sjenica: Novinarima zabranjeno praćenje Skupštine

Radio sto plus 23.02.2017
Svim novinarima i snimateljima zabranjeno je praćenje današnje sednice Skupštine Opštine Sjenica, odlučili su odbornici lokalnog parlamenta, javlja dopisnik radija Sto plus. Odluka da sednica bude zatvorena za javnost obrazložena je “obimnošću… »

Konkurs za medije u Sjenici do kraja marta

Radio sto plus 23.02.2017
Konkurs za finansiranje medijskih projekata u Sjenici biće raspisan najverovatnije do kraja narednog meseca, rekao je predsednik Skupštine opštine Muhedin Fijuljanin. On je radiju Sto plus rekao da je budžetom ove opštine za 2017. godinu predvidjeno… »