Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 23.02.2017

Stigla nova oprema u KC Kragujevac

Ritam grada Kg 23.02.2017
U Klinički centar Kragujevac stigla je najsavremenija oprema za dijagnostiku, vredna oko 60 miliona dinara. Klinički centar dobio je savremeni ultrazvučni aparat za kardiologiju sa sondom, 20 pacijent monitora, za praćenje vitalnih funkcija… »

Savet za zdravlje: Medicinska oprema i vozila prioritet

Ritam grada Kg 23.02.2017
Domu zdravlja i Zavodu za stomatologiju nedostaje medicinska oprema, dok su Zavodu za hitnu medicinsku pomoć neophodna nova sanitetska vozila. Nabavka tih stvari biće prioritet lokalne samouprave u oblasti zdravstva u narednom periodu, rečeno je na… »

Sutra sednica Skupštine grada

Ritam grada Kg 23.02.2017
Sutra, u petak 24. februara. biće održana redovna, VI, sednica Skupštine grada Kragujevca. Sednica počinje u 9 sati. Skupština će, između ostalog, raspravljati o odluci da započne izrada Programa kapitalnih investicija Kragujevca do 2019. godine… »

Bogićeviću ukinut pritvor

Ritam grada Kg 23.02.2017
Specijalni sud u Beogradu doneo je danas rešenje kojim se ukida ekstradicioni pritvor Predragu Bogićeviću (47) iz Kragujevca, predsedniku Ravnogorskog pokreta. Sud je zauzeo isti stav kao i prema Nemanji Ristiću, koji je ranije pušten iz pritvora da… »

Zaposleni u Institutu za javno zdravlje ne odustaju od podrške direktoru

Ritam grada Kg 23.02.2017
Zaposleni u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu danas su održali, za vreme pauze, protest u znak podrške direktoru Draganu Vasiljeviću. Mandat direktoru, ističe 28. Februara, a sindikat će tražiti da se sadašnji članovi Upravnog odbora, troje… »

Trio „Zanzara“ u SKC-u

Ritam grada Kg 23.02.2017
Sutra od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a, nastupiće trio „Zanzara“, koji čine Lucio Taska (gitara), Federiko Pocer (klavir) i Aleksandar Škorić (bubnjevi). Muzički jezik Zanzare predstavlja sintezu ličnih priča svakog člana trija, tradicije… »

Tri nova filma u Sinepleksu

Ritam grada Kg 23.02.2017
Od danas se na repertoaru bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ nalaze tri nova filma: „Balerina i Viktor“, „Džon Vik 2“ i „Na mlečnom putu“ Balerina i Viktor je Sinhronizovana animacija o Felisi, jedanaestogodišnjoj devojčici, koja… »

Vlast rešila da dođe do novca Apotekarske ustanove

Ritam grada Kg 23.02.2017
Među političkim akterima u Kragujevcu već nekoliko dana govori se o tome da vladajuća većina želi da smeni direktorku Apotekarska ustanove Kragujevac. Vlast prikuplja potpise za pokretanje razrešenja direktorke Snežane Milošević, dok zaposleni u… »

„Dža ili bu“ u Domu omladine

Ritam grada Kg 23.02.2017
Posle tri godine, beogradski pank/rok sastav „Dža ili bu“, nastupiće sutra u Kragujevcu, od 21 sat, u Domu omladine, gde će promovisati sedmi studijski album „Sedma sila“. Slušaoci radija Beograd 202 su izabrali ovaj album za album godine, a… »

Radnički 1923 bolji od Karađorđa

Ritam grada Kg 23.02.2017
U petoj kontrolnoj utakmici fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su četvrtu pobedu, protiv Karađorđa iz Topole, na teškom terenu u Stragarima, minimalnim rezultatom – 1:0. Od samog starta susreta Kragujevčani su imali inicijativu, ali Miljuš… »