Izvor: Sputnik/Politika arhiva vesti 23.02.2017

Ugljanin čestitao Tačiju „državu“

Sputnik 23.02.2017
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin čestitao je danas kosovskom predsedniku Hašinu Tačiju „na dobrim rezultatima u izgradnji jedne demokratske, multinacionalne i multikonfesionalne… »

Osmanlije bi opet da „caruju“ Balkanom

Sputnik 23.02.2017
Turska svoj uticaj u Srbiji najviše ostvaruje u Staroj Raškoj kod muslimana Bošnjaka, opštinama Preševo i Bujanovac, kao i na Kosovu i Metohiji, a čak i u Beogradu postoji jedna turska škola. Turska je među najagilnijim zemljama koje lobiraju za… »

Ambasada Turske: Revizija presude pravno, a ne političko pitanje

Sputnik 23.02.2017
Ambasada Turske u Bosni i Hercegovini saopštila je danas, povodom zajedničke izjave ambasadora Saveta za implementaciju mira (PIK), da je zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije — pravno pitanje. „Pitanje o kojem se raspravlja je… »

Srpski nevladini jurišnici pre bi podržali Bakira nego Srbiju

Sputnik 23.02.2017
Dok su bošnjačke nevladine organizacije stale iza Izetbegovićeve revizije tužbe protiv Srbije, naši „borci za prava“ mahom imaju zadatak da okrivljuju i „prosvećuju“ naš narod. „Predstavnici nevladinih organizacija otputovali su u Hag… »

Vučić: O parlamentarnim izborima odlučiću do ponedeljka

Sputnik 23.02.2017
Odluka o održavanju parlamentarnih izbora biće doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka, rekao je premijer Aleksandar Vučić. „Odluka će biti doneta najkasnije do ponedeljka“, rekao je Vučić novinarima na Beogradskom sajmu. Vučić je… »