Izvor: Srbija danas arhiva vesti 23.02.2017

Dačić: Izetbegovićev potez ugrožava stabilnost BiH i regiona

Srbija danas 23.02.2017
Potez bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u dubokoj je suprotnosti sa nastojanjima da se ostvari sveobuhvatno pomirenje u regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ističući da se time ugrožava stabilnost… »

Naglo zahlađenje šok za organizam! Građani čuvajte se, ovih dana vrebaju opasni virusi

Srbija danas 23.02.2017
Zbog prognoziranog pada temperature u drugoj polovini sutrašnjeg dana očekuje se pojačanje tegoba hroničnih bolesnika!!! Drastičan pad temperature za više od 10 stepeni koji će uslediti već sutra pospodne i doneti i sneg u višim predelima zapadne… »

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima najkasnije u ponedeljak

Srbija danas 23.02.2017
Čeka se odluka. Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će odluka da li će biti i vanrednih parlamentarnih izbora biti doneta tokom vikenda, a najkasnije u ponedeljak. Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Vučić je novinarima na Sajmu turizma u Beogradu… »

Đetići se olako odriču Rusije: Već u maju očekuju da će postati punopravna članica NATO pakta!

Srbija danas 23.02.2017
Besramna igra crnogorskih vlasti se nastavlja. Crnogorski ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović izjavio je danas da je Crna Gora dobila garancije da će Senat SAD ratifikovati Protokol o pristupanju NATO i izrazio očekivanje da će njegova zemlja… »

Maloj Mili (5) je potrebna naša pomoć: Obolela je od karcinoma, a samo vi možete da joj spasite život

Srbija danas 23.02.2017
Mila se sa majkom Jelenom nalazi na lečenju na Institutu za majku i dete u Beogradu. Petogodišnjoj Mili Panić, kojoj je dijagnostifikovan teški oblik kancera – neuroblastom, hitno je neophodna novčana pomoć za lečenje u inostranstvu. Mila i njena… »

Izdvojili 123,5 miliona evra: Mađarska gradi novu ogradu duž granice sa Srbijom!

Srbija danas 23.02.2017
Ministar u mađarskoj vladi Lazar Janoš najavio gradnju ograde. Duž 175 kilometara mađarsko-srpske granice biće izgrađena nova zaštitna ograda, iza već postojeće, najavio je na konferenciji za novinare u Budimpešti ministar u mađarskoj vladi… »

I tu je nezasit! Pogledajte koliko Internet domena ima Donald Tramp!

Srbija danas 23.02.2017
Pokrio je sve rupe. Predsednik SAD Donald Tramp definitivno ne može bez medija i modernih tehnologija, iako nikada nije živeo od njih. Izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, naročito Tviteru, a konstantno je u tihom, a u poslednje vreme i… »

Rekorder: Ovaj električni automobil može da dogura 520 pređenih km sa jednim punjenjem! (video)

Srbija danas 23.02.2017
Sve su jači i jači. Opel je izašao u javnost sa novim detaljima o svom električnom modelu Ampera-e. Proizvođač je potvrdio da elektromotor Ampere razvija 204 ks (150 kW), dok je od starta na raspolaganju 360 Nm obrtnog momenta. Motor se napaja… »

Vandali uništili BG voz: Napravili štetu od 210.000 dinara

Srbija danas 23.02.2017
Ovih dana Bg voz iz nepoznatih razloga nalazi se na meti huligana. Preduzeće Srbija voz saopštilo je danas da su nepoznata lica u prethodnih dana oštetili garniture BG voza i pričinili materijalnu štetu procenjenu na oko 210.000 dinara. Kako se… »

Vesić: Ulica u Bariču gotova u narednih nekoliko dana

Srbija danas 23.02.2017
Radovi koštaju oko 10 miliona dinara. Gradski menadžer Goran Vesić danas je u obrenovačkom naselju Barič obišao radove na asfaltiranju Ulice Bude Davidovića, koji, kako je rekao, koštaju oko 10 miliona dinara. Radovi podrazumevaju asfaltiranje… »