Izvor: Svet arhiva vesti 23.02.2017

Proces iz 2010. godine konačno okončan, Ceca dobila Karleušu na sudu!

Svet 23.02.2017
Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno. Jelena je izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara, piše telegraf.rs… »

Čestitamo: Daniel Kajmakoski i njegova 13 godina mlađa supruga dobili sina (foto)

Svet 23.02.2017
Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, kome su posle pobede u takmičenju “X faktor” proricali veliku karijeru, postao je tata. Predstavnik Makedonije na Evrosongu 2015. godine dobio je prvo dete sa svojom izabranicom, 13 godina mlađom misicom… »

Mira Škorić sahranila majku

Svet 23.02.2017
Folk pevačica Mira Škorić danas je na Lešću sahranila svoju majku Milku, koja je prošle subote preminula u 71. godini Njena majka je, inače, sahranjena u porodičnoj grobnici Škorića u kojoj već počiva Mirin otac Danilo. Utučena Mira je majku… »

Ceca Kitić se na kraju šeste decenije udaje za 23 godine mlađeg izabranika!

Svet 23.02.2017
Svetlana Ceca Kitić (57), jedna od najboljih rukometašica sveta ponovo se udaje. Ovoga puta izabranik njenog srca je 23 godine mlađi od nje. Reč je o Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba, koji je poznat po hapšenjima zbog krađe automobila. Vuković… »

Simon izneo svoju verziju događaja: Nisam udario Milicu! Da jesam, ne bi imala tu jednu štraftu, bila bi unakažena!

Svet 23.02.2017
Danima već traje medijska pompa oko slučaja Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, koga je prijavila policiji za maltretiranje i fizičko zlosstavljanje, a optuženi Šiklić tek je večeras prvi put javno izneo svoju verziju tog… »

Sačuvaj bože: Šta žena može da uradi ženi…

Svet 23.02.2017
Teodora Radoičić je tokom emisije “Upoznajte parove” preko Dada pozdravila sve učesnike, a Jelenu Krunić i Dalilu Mujić je potkačila tako što je otkrila da nose njene trenerka otkad je napustila vilu. Krunićeva je pobesnela, a onda je rekla i… »

Anastasija Ražnatović otkrila da je nesrećna: Nemam dečka, i dalje volim bivšeg (foto)

Svet 23.02.2017
Anastasija Ražnatović je već neko vreme je sama, pa je tako nakon raskida sa Kostadinom Terzićem i Milošem Teodosićem niko nije video u društvu jače polovine. A izgleda da je ovo razlog. Naime, ćerka Cece Ražnatović je na Instagramu objavila… »

Sara Jovanović otkrila da li će preći u folkerke

Svet 23.02.2017
Sara Jovanović ni nakon četiri godine od prvog medijskog pojavljivanja nema nameru da govori o ljubavnom životu, pa je pričala o karijeri. Čini se da je ona jedina ostala dosledna svojim stavovima da čuva svoju vezu daleko od očiju javnosti, za… »

Platili sve dugove: Andreju i Sandri Meljničenko vraćena zaplenjena jahta!

Svet 23.02.2017
Najvećoj privatnoj jahti na svetu, koja je pre tri dana zaplenjena u Gibraltaru, juče je dozvoljeno da nastavi plovidbu nakon što je vlasnik Andrej Meljničenko platio dugove. Naime, jahta ruskog milijardera zaplenjena je jer je nemačko… »

SCANDAL! donosi: Kakav poklon za rođendan! Dragana Mirković dobila provod na Alpima od supruga Tonija! (foto)

Svet 23.02.2017
Jedna od najpopularnijih balkanskih zvezda, Dragana Mirković živi 300 na sat i sve postiže. U januaru je izdala novi album, 21 po redu, na kom su se našle čak 15 pesama i već sada možemo konstatovati, da je u pitanju hit album, sudeći po… »