Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.02.2017

Dačić: Očekujemo ubrzanje pristupa Evropskoj uniji

Telegraf 23.02.2017
Dačić i Danijelson su potvrdili u razgovoru da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji i da reformski proces i aktivnosti koje Vlada Srbije sprovodi, idu u dobrom pravcu. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao… »

Marković traži parlamentarne izbore: Očekujem da će Dačić podržati moj predlog

Telegraf 23.02.2017
Lider Jedinstvene Srbije predložio je danas premijeru Aleksandru Vučiću da se u Srbiji, zajedno sa predsedničkim, raspišu i parlamentarni izbori. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković – Palma, predložio je danas premijeru Aleksandru… »

Pogledajte kako će izgledati moćni školski autobusi za decu Beograda (foto)

Telegraf 23.02.2017
Prestonica prvi put u istoriji dobija autobuse za đake. Ima će ih 12. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas u JKP GSP „Beograd” potpisivanju ugovora o nabavci 12 novih autobusa za prevoz školske dece. Ugovor su potpisali… »

Ovako Google slavi pronalazak novih planeta koje liče na Zemlju

Telegraf 23.02.2017
Mišel Gilon i njegov tim sa Univerziteta u Ližu, pomoću teleskopa "Spicer" otkrili su sedam „zemljolikih" planeta oko patuljaste zvezde u sistemu "Trapist 1", udaljenom "samo" 40 svetlosnih godina. Najveći internet pretraživač Google posvetio je… »

Hrvatski ekstremisti žele da "spasu Rijeku" od Srba: Vedrana Rudan nokautirala "napaljenu hrvojad" (FOTO) (video)

Telegraf 23.02.2017
Neumesan tekst na jednom hrvatskom portalu je, naime, proglas Inicijative akademskih građana "Spasimo Rijeku" koji vrvi od teorija zavere i upozorenja da Srbi iz Hrvatske lagano uzimaju taj jadranski grad u svoje ruke. Na hrvatskom portalu dnevno.hr pre… »

Nestali sedmogodišnji dečak se vratio roditeljima

Telegraf 23.02.2017
Dete je nestalo u Ulici vidikovački venac, kod luna-parka prekoputa "Mekdonaldsa" Sedmogodišnje dete nestalo je na Vidikovcu, u Ulici vidikovački venac, kod luna-parka prekoputa “Mekdonaldsa”, i u toku je potraga za njim. Srećom, mališan se sam… »

Kao u bunkeru: Mađarska gradi novu ogradu duž granice sa Srbijom i to iza već postojeće

Telegraf 23.02.2017
Ograda je opremljena rasvetom, termovizijskim kamerama i senzorima kretanja, a ispred nje su iskopani kanali. Duž 175 kilometara mađarsko-srpske granice biće izgrađena nova zaštitna ograda, iza već postojeće, najavio je na konferenciji za novinare… »

Uništavaju BG voz: Vandali danima lome sedišta, vrata, sijalice! Niko im ništa ne može

Telegraf 23.02.2017
U utorak, 22. februara, kako se dodaje, nepoznati počinioci su tokom vožnje u drugoj garnituri BG voza, između stanica Novi Beograd i Tošin bunar pričinili mnogo veća oštećenja. Preduzeće Srbija voz saopštilo je danas da su nepoznate osobe u… »

Hrvatski Pišonja i Žuga: Napili se, ukrali autobus i krenuli u avanturu

Telegraf 23.02.2017
No, oni nisu išli na more, već uz brdo, po nepristupačnom terenu, vozeći se do zaseoka Mrnjavci, gde je vozilo naposletku ostavljeno i pronađeno nekoliko dana nakon krađe. Dve nedelje nakon što je sa parkinga u krugu firme “Autoherc –… »

Ogromna promena u Velikoj Britaniji: Na čelo Skotland jarda prvi put u istoriji dolazi jedna žena! (foto)

Telegraf 23.02.2017
Ona je vodila tim zadužen za bezbednost na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i visoko je cenjena među kolegama. Londonska policija imenovala je danas Kresidu Dik za novu načelnicu, čime je ona postala prva žena na čelu Skotland jarda u 188… »