Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 23.02.2017

Vidikovac: Nestali dečak se sam vratio

Večernje novosti 23.02.2017
Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Sedmogodišnjak koji je nestao kod luna-parka na Vidikovcu i za kojim je tragala i policija, sam se vratio roditeljima. Kako se… »

Mladenovčani uzrujani: Godinama piju zagađenu vodu!

Večernje novosti 23.02.2017
Na januarskim računima za utrošak vode osvanulo obaveštenje koje je uzbudilo građane. Kako će se 50.000 korisnika ubuduće snabdevati najdragocenijom tečnošću, nije razjašnjeno. MLADENOVČANI već pet godina piju neispravnu vodu! Tečnost iz… »

Povređena žena u udesu na Čukarici

Večernje novosti 23.02.2017
Žena (36) je povređena u udesu protekle noći na uglu ulica Blagoja Parovića i Žarkovačke u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Žena (36) je povređena u udesu protekle noći na uglu ulica Blagoja Parovića i Žarkovačke u Beogradu… »

"Pametni" kontejner najmanje 1.000 dolara

Večernje novosti 23.02.2017
Solarne posude za odlaganje smeća koje su postavljene u centru prestonice u proseku pet puta skuplje od običnih. Firma "Grin siti internešenel" ih donirala JKP "Gradska čistoća" SOLARNI kontejneri, koji su pre desetak dana osvanuli u centru Beograda… »

Požari na nekoliko lokacija u Beogradu

Večernje novosti 23.02.2017
Na nekoliko lokacija u Beogradu zapaljena je trava, a vetar koji duva preti da utiče na širenje vatrene stihije. Poslate vatrogasne ekipe da se izbore sa požarima. Na nekoliko lokacija u Beogradu zapaljena je trava, a vetar koji duva preti da utiče na… »

Besplatno razgledanje prestonice

Večernje novosti 23.02.2017
U susret novoj sajamskoj manifestaciji Udruženje turističkih vodiča Srbije organizovalo je besplatno razgledanje grada. POVODOM Sajma turizma u Beogradu, Udruženje turističkih vodiča Srbije organizovalo je besplatno razgledanje grada za vreme… »

Beogradske priče: Zelene pijace belog grada

Večernje novosti 23.02.2017
Seljaci i trgovci su vekovima imali mesta po kojima su bili prepoznatljivi. Najstarija na Studentskom trgu, najpoznatija Zeleni venac, a najgospodskiji Kalenić. POČETKOM 19. veka seljaci iz okoline Beograda donosili su svoje proizvode na prilaze varoši… »

Opljačkana Rajfajzen banka na Banovom Brdu

Večernje novosti 23.02.2017
Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su Rajfajzen banku u Požeškoj ulici 81 u Beogradu. Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali su oko 18.30 ekspozituru "Rajfajzen" banke u Požeškoj ulici 81 u Beogradu, saznaju… »

U "Đuri" i jaslice?

Večernje novosti 22.02.2017
Traju sastanci sa direktorima predškolskih ustanova oko "preseljenja" mališana u osnovne škole. Potrebno je ispuniti propisane uslove za boravak najmlađih. OSIM predškolaca, u osmoletkama koje su "na mapi" nove mreže škola biće smeštena i deca… »

Za PKB zainteresovano osam investitora

Večernje novosti 22.02.2017
Za privatizaciju Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) zainteresovano je osam investitora iz Srbije i sveta. BEOGRAD - Za privatizaciju Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) zainteresovano je osam investitora iz Srbije i sveta, objavila je večeras… »