Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 23.02.2017

Nesreća kod vladičinog hana: U sudaru povređeno 14 vojnika (foto/ video)

Večernje novosti 23.02.2017
Autobus firme "Kavim Jedinstvo", koji je iznajmila Vojska Srbije, sleteo sa nadvožnjaka na ulazu u Vladičin Han. Četiri putnika imaju teže ozlede. Nisu životno ugroženi. AUTOBUS privatnog prevoznika "Kavim Jedinstvo" iz Vranja, koji je prevozio 28… »

Suđenje optuženima za ubistvo Slavka Ćuruvije odloženo za april

Večernje novosti 23.02.2017
Suđenje optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije u Specijalnom sudu u Beogradu danas je zbog tehničkih problema odloženo za 4. april. Suđenje optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije u Specijalnom sudu u Beogradu danas je zbog… »

Uhapšeni pošto su opljačkali dve banke u istom danu

Večernje novosti 23.02.2017
Beogradska policija uhapsila je S. V. (27) i V. E. (19) zbog osnova sumnje da su opljačkali dve banke u glavnom gradu iz kojih su odneli oko 4,8 miliona dinara, saopšteno je danas. Beogradska policija uhapsila je S. V. (27) i V.E. (19) zbog osnova… »

Lančani sudar na putu Vrbas-Kula

Večernje novosti 23.02.2017
Pet automobila se danas popodne sudarilo na magistralnom putu između Vrbasa i Kule. U sudaru ima nekoliko lakše povređenih ljudi. Pet automobila se danas popodne sudarilo na magistralnom putu između Vrbasa i Kule. U sudaru ima nekoliko lakše… »

Satarom usmrtio suprugu, pa proglašen neuračunljivim

Večernje novosti 23.02.2017
Pravosnažna presuda Aleksandru Kusturiću za zločin koji je počinio u Novom Sadu. Izrečena mu je mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja. ALEKSANDRU Kusturiću (42) iz Novog Sada, optuženom za ubistvo supruge Daniele (43) pre dve godine u… »

Užas u Nišu: Roditelji pronađenog mladića sumnjaju da je njihov jedinac ubijen(foto)

Večernje novosti 23.02.2017
Beživotno telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u blizini Zadružnog doma u niškom selu Donji Matejevac. Nesrećni mladić nestao je 10. novembra. BEŽIVOTNO telo Dalibora Krstića (31) pronađeno je jutros oko osam časova u… »

Nesreća kod kuršumlije: Traktorista sleteo s puta i poginuo

Večernje novosti 23.02.2017
V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je sinoć kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom putu. V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je u toku jučerašnjeg dana kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom… »

Izbegnuta tragedija Pokušao samoubistvo skokom u reku

Večernje novosti 23.02.2017
Muškarac srednjih godina pokušao jutros da izvrši samoubistvo skokom sa „Glavčićevog“ mosta u reku Ibar. Sredovečni muškarac pokušao je jutros da izvrši samoubistvo skočivši sa „Glavčićevog“ mosta u Ibar. I pored pada u reku gde je… »

Splitski sudija menja iskaze

Večernje novosti 23.02.2017
Suđenje generalu Borislavu Đukiću u Hrvatskoj prepuno kršenja ljudskih prava. Predsedavajući Slavko Lozina koriguje izjave svedoka u korist tužilaštva. SUDIJA Slavko Lozina, koji sudi srpskom generalu Borislavu Đukiću pred Županijskim sudom u… »

Leči rane od strele, čeka ga zatvor

Večernje novosti 23.02.2017
Za Dušanom Milivojevićem, koga je ranila supruga, raspisano više potraga. Njegova žena Lidija danas treba da bude saslušana. LIDIJA Milivojević (31), koja je uhapšena nakon što je u Rakovici samostrelom ranila svog supruga Dušana (39)… »