Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 23.02.2017

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima najkasnije do ponedeljka

Večernje novosti 23.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odluka o održavanju parlamentarnih izbora biti doneta najkasnije do ponedeljka. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odluka o održavanju parlamentarnih… »

Vulin: Evropa da zauzme jedinstven stav o migrantskoj krizi

Večernje novosti 23.02.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ponovo je danas apelovao na Evropsku uniju da zauzme jedinstven politički stav o migrantskoj krizi. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar… »

Pastor: Podrška Vučiću u interesu mađarske zajednice

Večernje novosti 23.02.2017
Savez vojvođanskih Mađara (SVM) ima sklopljen politički dogovor, a osnovni mu je interes da Srbija bude politički stabilna i zato nema svog kandidata za predsednika Srbije, izjavio je predsednik te partije Ištvan Pastor. Savez vojvođanskih Mađara… »

Ambasador Nemačke: Nijedan državljanin Srbije ne može dobiti azil

Večernje novosti 23.02.2017
Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izjavio je danas u Beogradu da je Srbija zemlja bezbednog porekla i nijedan srpski građanin ne može dobiti azil. Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izjavio je danas u Beogradu da je Srbija zemlja bezbednog… »

Marko Blagojević novi ambasador Srbije na Kipru

Večernje novosti 23.02.2017
Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku" Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o… »

Tragedija u Štrpcu: Da je otišao kod psihijatra dete bi možda bilo živo

Večernje novosti 23.02.2017
Dostana Kuzmanović tvrdi da je njen zet Dejan izbo svoje sinove, stare svega 40 dana, zbog psihičkih problema. Govorio je da ga prati džip, da će mu ukrasti bebe, prodati im organe... MOJA Ana i Dejan su imali idealan brak. Nikada nije povisio ton ili… »

Svečanost u ruskoj ambasadi: Odlikovani srpski vojnici

Večernje novosti 22.02.2017
Ruski ambasador Aleksandar Čepurin priredio je prijem povodom praznika, Dana branilaca otadžbine. Upriličena i ceremonija odlikovanja vojnika oružanih snaga Srbije medaljama Ministarstva odbrane Rusije. RUSKI ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin… »

Jeremić i Janković odbili "ultimatum"

Večernje novosti 23.02.2017
Iz štabova dvojice opozicionih favorita poručuju da ne pristaju na strategiju lidera Dosta je bilo, koji je najavio svog kandidata ako ne bude dogovora. Planove još nisu otkrili SDS i LDP. IDEJA lidera pokreta DJB Saše Radulovića da se "slabiji"… »

Špijunka: Radenković čita transkripte iz Haga

Večernje novosti 23.02.2017
Naš foto-reporter juče je u jednoj gradskoj biblioteci "ulovio" člana Predsedništva SPS-a Dejana Radenkovića koji je listao knjigu transkripata sa suđenja Slobodanu Miloševiću. NAŠ foto-reporter juče je u jednoj gradskoj biblioteci "ulovio"… »

Ambasadorka SAD u UN: Kosovo da bude članica UN

Večernje novosti 22.02.2017
Nova ambasadorka SAD pri UN Niki Hejli prilikom obraćanja na Ist Riveru navela je da Kosovo zaslužuje da bude punopravna članica ove organizacije. NOVA ambasadorka SAD pri UN Niki Hejli prilikom obraćanja na Ist Riveru navela je da Kosovo zaslužuje… »