Izvor: Večernje novosti/Putovanja arhiva vesti 23.02.2017

Sajam turizma Stranci pune srpsku kasu

Večernje novosti 23.02.2017
Više od 1.200 izlagača na 39. Sajmu turizma koji je otvoren u Beogradu. Vučić: Cilj da za pet godina zarađujemo dve milijarde evra od turizma. SRBIJA je sve atraktivnija za goste iz inostranstva, a sve više novca od turizma ostaje našoj zemlji. Od… »

Gratis smeštaj za prve polaske

Večernje novosti 23.02.2017
"Viva travel" daje sajamski popust u poslovnicama. U ponudi aranžmani za koje se plaća samo prevoz i frst minit upola cene. BILO da je reč o letnjim aranžmanima ili vikend putovanjima u neku od evropskih metropola, sajamski popusti vas očekuju… »

Uživanje u lekovitoj vodi

Večernje novosti 23.02.2017
Poklonite deci nezaboravan odmor u Prolom banji. UKOLIKO ste umorni od svakodnevnih obaveza, stresnog načina života i gradske gužve, Prolom banja je idealna destinacija za vas i vašu porodicu. Smeštena na padinama planine Radan, u okruženju koje… »

Rani buking umanjuje cene i do 55 odsto

Večernje novosti 23.02.2017
Fantastična sajamska sniženja u agenciji "Big blu". Za leto koje dolazi, ponuda se širi. "BIG blu" ne posustaje. Za novu sezonu, pre svega za leto 2017, priprema niz lepih iznenađenja za svoju sve brojniju klijentelu. Dobro je znano da ova agencija… »

Nikad veći popusti

Večernje novosti 23.02.2017
Sa agencijom "1A travel" uštedite i provedite odmor kako zaslužujete. Mnogi hotelijeri deci do 15 godina daju besplatan smeštaj. KAO i svake godine, turistička agencija "1A travel" spremila je brojna prijatna iznenađenja za svoje stalne i nove… »

Od najboljih - najjeftinije

Večernje novosti 23.02.2017
Ponuda "Kon Tikija" i ove godine atrakcija Sajma turizma. Pet novih destinacija i 20 čartera za 20 letovališta. NAJMOĆNIJA agencija, najatraktivnija ponuda i - najbolje cene. Ovo je slogan s kojim se "KT travel" predstavlja i na ovogodišnjem Sajmu… »