Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 23.02.2017

Požar na Suvoj planini, zahvaćeno preko sto hektara šuma i livada

Večernje novosti 23.02.2017
Obronke Suve planine između sela Bancareva, Glogovca i Ravnog Dola u toku popodneva zahvatio je požar, saznaje Beta od meštana koji su se u gašenju priključili vatrogascima. Obronke Suve planine između sela Bancareva, Glogovca i Ravnog Dola u toku… »

Zbog neizmirenih obaveza: Užički putari blokirali magistralu(foto)

Večernje novosti 23.02.2017
Na putu oko 200 radnika, nemaju drugo rešenje za agoniju koja traje 8 godina. Štrajkači poslušali zvanično upozorenje policije i omogućili odvijanje saobraćaja. UŽICE – Oko 200 radnika “Puteva” iz Užica, Priboja, Prijepolja, Nove Varoši i… »

Dobra prilika za zaposlene Nišlije: Po znanje u Indiju

Večernje novosti 23.02.2017
Vlada Indije snosi troškove avio-prevoza, smeštaja, vize, i svih ostalih troškova. NIŠ - Ambasadorka Indije Narinder Čauhan u sredu je u Nišu pozvala sve zaposlene Nišlije da iskoriste priliku i da se prijave za besplatan program stručnog… »

Požar u zrenjaninu: Gori trska u blizini centra grada

Večernje novosti 23.02.2017
U blizini centra Zrenjanina danas je izbio požar, i vatrogasci ga gase. Gust crni dim širi se sa kraj stare "Špiritane" U blizini centra Zrenjanina danas je izbio požar, i vatrogasci ga gase.Gust crni dim širi se sa kraj stare "Špiritane". Po… »

Divlja deponija uginulih životinja na ulazu u Bajmok

Večernje novosti 23.02.2017
Kafilerija ne radi, kao ni čuvar koji je zakopavao otpad, meštani leševe istovaraju na mestu nekadašnjeg stočnog groblja u naselju. UMESTO dobrodošlice, na samom ulazu u Bajmok, tik uz put ka Somboru, putnike su ovih dana dočekali leševi uginulih… »

Čitač naduvao račune za struju?

Večernje novosti 23.02.2017
Potrošači opsedaju šaltere za reklamaciju u Elektrodistribuciji u Čačku. Jednog meseca stigne da se plati 400, drugog 8.000 dinara, žale se Čačani. ŠALTERI za reklamaciju u čačanskoj Elektrodistribuciji ovih dana prepuni su nezadovoljnih… »

Sarina riznica medalja

Večernje novosti 23.02.2017
Mladi karatista iz srca Resave godinama niže samo uspehe. SVILAJNAC - Tokom proteklih pet godina, trinaestogodišnja učenica OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Sara Dimitrijević iz Grabovca je, kao reprezentativac Srbije u katama i borbama, blistala na… »

Starica stradala u požaru

Večernje novosti 23.02.2017
Na zgarištu požara u selu Bazalica kod Studenice pronađeno telo P. M. (79). KRALjEVO – Pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice prlikom likvidacije požara u selu Bazalica, u Mesnoj zajednoci Orlja glava kod Studenice, danas oko 14 sati, u… »

Bor: Crkva okupila davaoce krvi

Večernje novosti 23.02.2017
Nesvakidašnje prikupljanje dragocene tečnosti za potrebe Opšte bolnice u gradu bakra. BOR - Uz blagoslov episkopa timočkog vladike Ilariona, ovdašnji pravoslavni hram posvećen Svetom Georgiju je, u saradnji sa Službom transfuziologije Opšte… »

Centar za žrtve silovanja: Nasilje često prethodi zločinu

Večernje novosti 23.02.2017
Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo "Betanija" u Novom Sadu nedavno otvoren Centar za žrtve silovanja. Lane je zbrinuto deset žena pod sumnjom da su silovane, a u januaru još tri pacijentkinje. ZA samo nedelju dana u januaru Centar za žrtve… »