Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 23.02.2017

U američkom gradiću ukinuta zabrana plesa na javnom mestu

Večernje novosti 23.02.2017
Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu. Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu… »

Nova pravila u kašmiru: Zabranjena skupa i raskošna venčanja

Večernje novosti 22.02.2017
Vlasti u indijskom delu Kašmira uvele su ograničenja za preterano raskošna i skupa venčanja u tom regionu. Vlasti u indijskom delu Kašmira uvele su ograničenja za preterano raskošna i skupa venčanja u tom regionu. Roditelji mlade neće moći da… »

Ivan Bosiljčić 8. marta u Madlenijanumu

Večernje novosti 23.02.2017
Glumac će prirediti damama za 8. mart u pozorištu Madlenijanum muzičko-poetsko veče pod nazivom "Par stihova za nas" GLUMAC Ivan Bosiljčić prirediće damama za 8. mart u pozorištu Madlenijanum muzičko-poetsko veče pod nazivom "Par stihova za… »

Društvene mreže - Greške koje ljubav kvare

Večernje novosti 23.02.2017
Odavno ste u novoj vezi ali i dalje vam na "Fejsbuku" stoje slike bivšeg momka ili pesme koje ste njemu posvetili? DA li se dopisujete na društvenim mrežama s nekim novim poznanikom, iako iskreno volite svog dečka i ne želite da pokvarite odnos sa… »

Hevimetalac u operi

Večernje novosti 23.02.2017
Bariton Predrag Gligorić, član hora Narodnog pozorišta. Uoči premijere spavam dugo, operem kosu, pijem dosta kafe i pustim neki hevi metal. KAKO zamišaljate mladog hevimetalca? A kako operskog pevača? Još je Albert Ajnštajn, jedan od najvećih… »

Napravite lampu od drveta

Večernje novosti 23.02.2017
Originalno osvetljenje po principu “uradi sam” od led dioda, malo lepka i plastične cevi. UKOLIKO volite da imate nešto originalno u svom stanu i nije vam problem da “zasučete rukave”, evo jednog predloga kako da sami napravite lampu od drvenih… »

Obilne kiše pokrenule fenomen koji se retko viđa (video)

Večernje novosti 23.02.2017
Otvor, koji lokalci nazivaju “Glory Hole”, funkcioniše kao slivnik u lavabou i ima ulogu sprečavanja prelivanja jezera. Obilne kiše i sneg, kao i snažan vetar koji su u poslednje vreme pogodili Kaliforniju, toliko su poremetili nivo jezera… »

Zvezda plesa u Bitef teatru

Večernje novosti 23.02.2017
Džin Batler, koja je sa Majklom Fletlijem osnovala čuvenu trupu "Riverdens", na "Beogradskom irskom festivalu" AMERIČKA plesačica, koreograf i glumica Džin Batler (45), koja je sa Majklom Fletlijem osnovala čuvenu trupu "Riverdens", nastupiće 9. i… »

Pamela Anderson na strani muškaraca optuženih za silovanje (video)

Večernje novosti 23.02.2017
Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su lažno optuženi za silovanje. Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su… »

Šarmantne kožne jakne

Večernje novosti 23.02.2017
Ove sezone u trendu su modeli od veštačke kože, poručuju najpoznatiji svetski dizajneri, što će obradovati sve ljubitelje životinja. Elegantne i praktične, jakne od prirodne ili veštačke kože polako osvajaju izloge i ulice prizivajući… »