Izvor: Vrele gume arhiva vesti 23.02.2017

Renault Grand Scenic 1.5 dCi/110 Intens

Vrele gume 23.02.2017
Karijera duga dve decenije i preko pet miliona prodatih jedinica, potvrđuju da je Renault Scenic bestseler u segmentu. No svet se menja, pa i Scenic, koji se morao adaptirati drugačijim trendovima i ukusima. Renault Grand Scenic nastupa u visokom stilu… »

Lexus i Porsche uprkos kvarovima najpouzdaniji

Vrele gume 23.02.2017
Poražavajuća analiza kvaliteta : Lexus i Porsche uprkos kvarovima najpouzdaniji Prema najnovijoj J.D studiji koju obuhvata 30.000 vlasnika novih vozila- Lexus i Porsche su najpouzdanije marke u toku prve tri godine vlasništva. Lexusu je ovo šesta… »

Dacia priprema "luksuzne" modele za Ženevu

Vrele gume 23.02.2017
Specijalna edicija: Dacia priprema "luksuzne" modele za Ženevu Ne želite niskobudžetnu Daciju? Ima rešenja! Čim se spomene Dacia, prvo što ljudima padne na pamet su jeftini, niskobudžetni automobili sa čeličnim naplacima i crnim odbojnicima… »

Karlos Gon istupio sa pozicije šefa Nissana

Vrele gume 23.02.2017
Aktuelno: Karlos Gon istupio sa pozicije šefa Nissana Karlos Gon, dugogodišnji izvršni direktor Nissana Motor Co, čovek koji je spasio kompaniju bankrota, istupa sa pozicije CEO-a. On je gotovo finiširao svoj novi biznis plan i doveo je… »

Škoda Rapid i Rapid Spaceback

Vrele gume 23.02.2017
Restilizacija: Škoda Rapid i Rapid Spaceback Škoda je aktuelna tema poslednjih meseci. Nakon lansiranja Kodiaqa, osveženi su Octavia i Citigo i usput predstavljeni Kodiaq Scout i Sportline. Proizvođač iz Mlade Boleslave je tretman ulepšavanja sada… »