Regioni arhiva vesti 23.02.2017

Stigla nova najsavremenija oprema u kc Kragujevac

iKragujevac 23.02.2017
Kragujevački Klinički centar dobio je najsavremeniju opremu za dijagnostiku, vrednu oko 60 miliona dinara, od Ministarstva zdravlja. Klinički centar dobio je savremeni ultrazvučni aparat za kardiologiju sa sondom, 20 pacijent monitora, za praćenje… »

Vladičin Han: Autobus sa vojnicima sleteo s puta, ima povređenih

Prva 23.02.2017
Autobus sa 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje oko 6.20 kod Vladičinog Hana je, iz za sada nepoznatih razloga, sleteo s puta. Prema prvim informacijama više lica je povređeno, od kojih je jedno sa težim povredama glave… »

Radnicima propalih preduzeća minimalce obećali do kraja dana

Južne vesti 23.02.2017
Nakon brojnih obećanja i odlaganja, radnici propalih društvenih firmi u Nišu, koji su se naknadno prijavili za isplatu minimalca, prema najavama na gradskom sajtu, pare bi trebalo da dobiju danas posle 17 sati. Oni koji godinama čekaju na isplatu… »

Savet za zdravlje: Medicinska oprema i vozila prioritet

Ritam grada Kg 23.02.2017
Domu zdravlja i Zavodu za stomatologiju nedostaje medicinska oprema, dok su Zavodu za hitnu medicinsku pomoć neophodna nova sanitetska vozila. Nabavka tih stvari biće prioritet lokalne samouprave u oblasti zdravstva u narednom periodu, rečeno je na… »

Švercer iz Pazara uhvaćen u Ivanjici

Radio sto plus 23.02.2017
Policija u Ivanjici podneće krivičnu prijavu protiv jednog stanovnika Novog Pazara zbog šverca cigareta, saopšteno je danas. Policija je kod njega našla više od 15.000 paklica cigareta bez akciznih markica i dokumentacije. Cigarete su nadjene u… »

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima do ponedeljka

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić kaže da će odluka o održavanju parlamentarnih izbora biće doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka. "Odluka će biti doneta najkasnije do ponedeljka", rekao je Aleksandar Vučić novinarima na Beogradskom sajmu… »

Mart za Milu – humanitarna akcija Rotarakt i Rotari kluba Pirot

Pirotske vesti 23.02.2017
441SHARES Podeli Tvituj Pirotski Rotarakt I Rotari klub priključuju se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći našoj petogodišnjoj sugrađanki Mili Panić, kojoj je dijagnostifikovan teški oblik kancera – neuroblastom. Hitno je neophodna novčana… »

Bivši radnici "Župe" prete tužbom Strazburu

Blic 23.02.2017
Oko 200 bivših radnika Hemijske industrije „Župa“ protestovalo je ispred Gradske uprave zahtevajući isplatu zaostalih plata. HI „Župa“ je prodata decembra prošle godine ali radnici još uvek potražuju svoje zaostale plate. - Oko 400 radnika… »

Krađa u Novom Kneževcu: Posekao 100 stabala za 20 dana

Blic 23.02.2017
Policija u Novom Kneževcu rasvetlila je krađu, izvršenu u periodu od 1. do 20. februara ove godine, na području ove varošice. Krivična prijava za krađu podneta je protiv D.D. (61) iz Novog Kneževca, koji se tereti da je motornom i ručnom testerom… »

Sutra sednica Skupštine grada

iKragujevac 23.02.2017
Nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, zakazao je šestu sednicu gradskog parlamenta za petak, 24. februar. Pred odbornicima će se naći Predlog programa stambene podrške domaćinstvima… »