Regioni arhiva vesti 23.02.2017

Stigla nova najsavremenija oprema u kc Kragujevac

iKragujevac 23.02.2017
Kragujevački Klinički centar dobio je najsavremeniju opremu za dijagnostiku, vrednu oko 60 miliona dinara, od Ministarstva zdravlja. Klinički centar dobio je savremeni ultrazvučni aparat za kardiologiju sa sondom, 20 pacijent monitora, za praćenje… »

Medju povredjenim vojnicima nema životno ugroženih

Jug press 23.02.2017
VRANJE-VLADIČIN HAN Među pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, koji su povređeni kada je autobus iz za sada nepoznatih razloga jutros kod Vladičinog Hana sleteo s puta, nema životno ugroženih, saopštila je Vojska Srbije. Od ukupno 14 povredjenih… »

Radnicima propalih preduzeća minimalce obećali do kraja dana

Južne vesti 23.02.2017
Nakon brojnih obećanja i odlaganja, radnici propalih društvenih firmi u Nišu, koji su se naknadno prijavili za isplatu minimalca, prema najavama na gradskom sajtu, pare bi trebalo da dobiju danas posle 17 sati. Oni koji godinama čekaju na isplatu… »

Savet za zdravlje: Medicinska oprema i vozila prioritet

Ritam grada Kg 23.02.2017
Domu zdravlja i Zavodu za stomatologiju nedostaje medicinska oprema, dok su Zavodu za hitnu medicinsku pomoć neophodna nova sanitetska vozila. Nabavka tih stvari biće prioritet lokalne samouprave u oblasti zdravstva u narednom periodu, rečeno je na… »

Švercer iz Pazara uhvaćen u Ivanjici

Radio sto plus 23.02.2017
Policija u Ivanjici podneće krivičnu prijavu protiv jednog stanovnika Novog Pazara zbog šverca cigareta, saopšteno je danas. Policija je kod njega našla više od 15.000 paklica cigareta bez akciznih markica i dokumentacije. Cigarete su nadjene u… »

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima najkasnije u ponedeljak

Srbija danas 23.02.2017
Čeka se odluka. Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će odluka da li će biti i vanrednih parlamentarnih izbora biti doneta tokom vikenda, a najkasnije u ponedeljak. Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Vučić je novinarima na Sajmu turizma u Beogradu… »

Mart za Milu – humanitarna akcija Rotarakt i Rotari kluba Pirot

Pirotske vesti 23.02.2017
441SHARES Podeli Tvituj Pirotski Rotarakt I Rotari klub priključuju se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći našoj petogodišnjoj sugrađanki Mili Panić, kojoj je dijagnostifikovan teški oblik kancera – neuroblastom. Hitno je neophodna novčana… »

Dok bivši radnici „Župe” protestuju, povereniku stečajnog upravnika – nagrada

Politika 23.02.2017
Kruševac – Oko dve stotine nekadašnjih radnika Hemijske industrije „Župa”, pojačani kolegama iz „14. oktobra”, protestovalo je ispred zgrade Skupštine grada zbog nemogućnosti da iz stečajne mase naplate zarade, za koje imaju i… »

Novi Kneževac: Posekao 100 stabala za 20 dana

Radio 021 23.02.2017
Policija u Novom Kneževcu rasvetlila je krađu, izvršenu u periodu od 1. do 20. februara ove godine, na području ove varošice. Krivična prijava za krađu podneta je protiv D.D. (61) iz Novog Kneževca, koji se tereti da je motornom i ručnom testerom… »

Sutra sednica Skupštine grada

Ritam grada Kg 23.02.2017
Sutra, u petak 24. februara. biće održana redovna, VI, sednica Skupštine grada Kragujevca. Sednica počinje u 9 sati. Skupština će, između ostalog, raspravljati o odluci da započne izrada Programa kapitalnih investicija Kragujevca do 2019. godine… »