Izvor: Beta video arhiva vesti 24.02.2017

Krkobabić: pošta i ambulanta osnovni elementi za primamljiv život

Beta video 24.02.2017
MEROŠINA - Ministar u Vladi Srbije, zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić rekao je da nema sela bez ambulante i državnih službenika. ``To su osnovni elementi da se mesto može nazvati primamljivim za život``, objasnio… »

Uhapšeni zbog nelegalne trgovine narkoticima

Beta video 24.02.2017
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su oko pet kilograma marihuane i uhapsili G.K. (51) i S.T. (41) iz Novog Sada, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima. Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Upravom… »

Hajdučko veče i regata glavna atrakcija Bogatića

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - Opština Bogatič predtavila se na Sajmu turizma raznovsrnom pomudom a glavni adut turističke ponude Bogatića, koji brendira Mačvu su Hajdučko veče i Hajdučka regata.… »

Živanović: Na Zlatiboru preko 250 hiljada turista

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - Direktor Turističke organizaicje Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da je prošle godine Zlatibor posetilo preko 250.000 turista sa preko milion noćenja što je rekordan broj za ovu turističku atrakciju.… »

Đorđević: Kapaciteti Univerziteta omogućavaju veći broj stranih oružanih snaga

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević čestitao je praznik pripadnicima Univerziteta odbrane i Inspektorata odbrane i istakao da je reč o dve izuzetno važne institucije Ministarstva odbrane. ``Danas se na Univerzitetu odbrane školuje i… »

Stefanović: Treba da uradimo sve što je moguće da nasilje prestane

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - „Treba da uradimo sve što je moguće da nasilje prestane, da svi nasilnici shvate da postoji snažan odgovor države protiv nasilja u porodici“, naglasio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i rekao da zajedničkim radom… »

EPS neke projekte u zaštiti životne sredine more da uradi sam

Beta video 24.02.2017
OBRENOVAC - Ministar za rudarstvo i energetiku Aleksandar Antić je tokom posete Termoelektrani ``Nikola Tesla`` A u Obrenovcu sa predstavnicima Evropske komisije istakao da EPS neke projekte u zaštiti životne sredine more da uradi sam, ali da očekuje… »

Tramp potpisao novu uredbu za smanjenje propisa

Beta video 24.02.2017
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp potpisao je danas novu izvršnu uredbu s ciljem da se smanje propisi. Tramp je rekao da će uredbom biti naloženo da svaka federalna služba osnuje radnu grupu koja bi trebalo da predloži koji se propisi… »

Popadič: Ponosimo se tradicionalnim proizvodima sa teriroorije Mačve

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - Direktor turističke organizacije Bogatić Vladan Popadić je agenciji Beta rekao da se opština Bogatić predstavlja sa oko 70 proizvoda hrane i pića proizvedenih na tradicionalan način vezanih za područje Mačve. On je izdvojio je i verski… »

Popadić: Ponosni smo na eginalno takmičenje Drina-Sava

Beta video 24.02.2017
BEOGRAD - Kao veoma važan događaj direktor Turističke orgniyacije Biogatić Vladan Popadić je najavio i regionalno takmičenje u pripremanju hrane Drina-Sava regiona na kome učestvuju učenici završnih razreda srednjih škola, smer kuvari, iz… »