Izvor: Noizz arhiva vesti 24.02.2017

Kusta naučio Moniku da se odbrani od srpskih udvarača

Noizz 24.02.2017
Italijanska glumica Monika Beluči podigla je večeras zavesu u Centru Sava što je označilo početak 45. Međunarodnog filmskog festivala FEST, koji će trajati do 5. marta. - Dragi Beograde, festival je otvoren - rekla je Belučijeva i dodala da joj je… »

Slovenija legalizovala istopolne brakove

Noizz 24.02.2017
Istopolni parovi u Sloveniji će od danas moći da zaključe brak i da imaju ista prava kao i zajednice između muškaraca i žena. Primena Zakona o istopolnim odnosima, koja je počela, omogućava istopolnim parovima prava u oblasti socijalne i… »

Najtužniji momenat otvaranja Festa: Ljubiša Samardžić nije mogao da primi nagradu

Noizz 24.02.2017
Otvaranje 45. Festa prošlo je u znaku holivudskog glamura, svetskih zvezda, zaglušujućih aplauza, priznanja... Ipak, jedan podatak je publici na momenat izbrisao osmeh sa lica. Na ceremoniji svečanog otvaranja Festa, koju su vodili glumci Dragana… »

Stoti rođendan džeza u Beogradu

Noizz 24.02.2017
Festival "Rođendan džeza" Akademije 28, ove godine obeležava najveći jubilej od postojanja ovog muzičkog pravca: stogodišnjicu od izdavanja prve gramofonske ploče sa zvukom džeza. Rođendan džeza će biti svečano otvoren u petak 24. februara, u… »

Jeziva istina o smart televizorima koju su dosad krili od nas

Noizz 24.02.2017
Digitalno doba nam je donelo mnoge prednosti na kojima smo beskrajno zahvalni. Ipak, stvar povremeno izmiče kontroli. Kada prvi put kupiš smart TV, shvatiš da su stvari malo drugačije u odnosu na onaj standardni koji si imao. Novi uređaj ima svojstva… »

Gola turistkinja obilazi svet i pravi vrhunske fotke

Noizz 24.02.2017
Poljakinja Magdalena Vosinska putuje svetom i pozira potpuno gola predstavljajući tako destinacije. Vosinsku na Instagramu trenutno prati 130.000 korinika. Kako objašnjava odlučila je da pozira gola, jer su takve slike van vremenske. Jednostavno ne… »

Novak izabrao ko će da ga glumi u filmu

Noizz 24.02.2017
Asocijacija teniskih profesionalaca intervjuisala je najpoznatije tenisere, a među pitanjima koja su im postavljena našlo se i: Koga biste izabrali da vas glumi u filmu? Novak Đoković je prvo izabrao Roberta de Nira, a onda je bolje razmislio i rekao… »

Monika i Sloboda kao bliznakinje na otvaranju Festa

Noizz 24.02.2017
Monika Beluči je specijalna gošća na otvaranju Festa, a za "nastup" na crvenom tepihu kao da se dogovarala sa Slobodom Mićalović. Na beogradsku premijeru Kustinog filma "Na mlečnom putu", obe glumice došle su u jednostavnim, ali elegantnim crnim… »

Intuicija je najbolji pokazatelj inteligencije

Noizz 24.02.2017
Kada imate osećaj da će nešto dobro ići i poslušate taj osećaj, takva odluka je inteligentna smatra Gerd Gidžerenzer, autor knjige "Gut Feelings: The Intelligence of the Unconscious". On kaže da je intuicija najbolji pokazatelj inteligencije. Kada… »

LSB & MC DRS na Blenderu

Noizz 24.02.2017
Predstavnik etikete Soul:R LBS i popularni MC DRS, tvorci hita “The View”, trake koja je definitivno obeležila poslednje dve godine d’n’b scene, nastupaju pred beogradskom publikom 25. februara u klubu DOT u okviru Blendera. LSB je di džej koji… »