Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 24.02.2017

Česti požari, ne palite biljni otpad

NoviSad.com 24.02.2017
Novi Sad - Novosadski vatrogasci juče su imali više od 30 intervencija zbog požara koje su nepažnjom izazvali stanovnici rubnih delova grada spaljujući biljni otpad. U Vatrogasnoj brigadi je rečeno da je poslednji izbio kasno sinoć, ali je ugašen… »

Grad Novi Sad objavio javne pozive za stručnu praksu i pripravnike

NoviSad.com 24.02.2017
Novi Sad - Grad Novi Sad je objavio dva javna poziva - Javni poziv za realizaciju programa stručne prakse i Javni poziv za stručno osposobljavanje pripravnika na teritoriji Grada Novog Sada u 2017. godini. Program pripravnika podrazumeva stručno… »

Pronađena marihuana u kanti sa mašću

NoviSad.com 24.02.2017
Novi Sad - Novosadska policija zaplenila je oko pet kilograma marihuane i uhapsila G.K. (51) i S.T. (41) iz Novog Sada, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima. Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije… »

Skupština Grada traži restoran sa vojvođanskom kuhinjom

NoviSad.com 24.02.2017
Novi Sad - Skupština Grada Novog Sada raspisala je javnu nabavku, čija vrednost nije poznata, za restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom. Prema konkursnoj dokumentaciji restoran mora biti udaljen najviše jedan kilometar od centra grada i mora… »