Izvor: Prva arhiva vesti 24.02.2017

Slovenija odobrila istopolne brakove

Prva 24.02.2017
Slovenija je odobrila istopolne brakove po zakonu koji istopolnim parovima daje uglavno ista prava kao i heteroseksualnim, ali bez parava da usvajaju decu. Direktor matične službe u Mariboru Ksenija Klampfer rekla je da će prvi istopolni brak u tom… »

Nestala je strast? Evo kako da povratite žar!

Prva 24.02.2017
Seks nije prioritet u vezi, složićemo se. Međutim, pridaće mu se pažnja, kada ga jedan od partnera bude izbegavao. Ponekad, nedostatak seksa često vodi ka prekidu veze. "Ako možete da do kasno uveče ostanete kako biste završili poslovni projekat… »

Mislili ste da su Srbi ljubazni? To znači da niste bili u Libanu!!!

Prva 24.02.2017
Znam, znam verovatno i vi kao i većina mojih prijatelja imate predrasude kada se spomene Liban i Bejrut. Nadam se da posle ovog teksta više neće biti tako. Moje kolege su počele da me zafrkavaju kako ću otvoriti svoju turističku agenciju i… »

Ivica Dačić za 150 minuta: U normalnoj državi bi zabranili partiju Ugljanina

Prva 24.02.2017
Ministar spoljnih poslova Republike Srbije, Ivica Dačić, gostujući u emisiji 150 minuta rekao je da je neprimeren sastanak lidera SDA Sulejmana Ugljanina sa Hašimom Tačijem. On je rekao i da bi u "svakoj normalnoj državi" već neko pokrenuo… »

Novak Đoković odabrao samo dvojicu da ga glume na filmskom platnu

Prva 24.02.2017
Asocijacija teniskih profesionalnca intervjuisala je najpoznatije tenisere i pitala ih nešto veoma zanimljivo. Pitanje je glasilo – koga biste izabrali da vas glumi na filmu? Novak Đoković je prvo izabrao Roberta de Nira, a onda je bolje razmislio i… »

Branka Pujić novo lice Sinđelića: "Božanstveno je biti partner Voji Brajoviću"

Prva 24.02.2017
Četvrta sezona domaće serije „Sinđelići“ počinje sa emitovanjem 6. marta na Prvoj televiziji. I dalje ćemo u glavnom glumačkom sastavu gledati Voju Brajovića, Borisa Komnenića, Gorana Radakovića, ali će ovog puta lik Lile tumačiti Branka… »

Tri fotke Marije Radmanović da vidite koliko je život lep

Prva 24.02.2017
Voditeljka Marija ex Kilibarda uvek je nasmejana. Bar pred kamerama i na fotkama na društvenim mrežama. Pretpostavićemo da je od onih koji svoja neraspoloženja i žute minute ne vole da dele sa celim svetom nego tako, u četiri zida... Između svega… »

Iskreno pismo samoj sebi nakon porođaja: Draga moja, ti si fantastična!

Prva 24.02.2017
Mama blogerka Elizabet Brodbent na svom blogu "Manic Pixie Dream Mama" napisala je jedno neobično pismo, pisala ga je sebi iz prošlosti. A evo šta je ona sve imala da kaže Elizabet koja se tek porodila. Draga ja koja sam se tek porodila, Čestitam ti… »

Prolećni horoskop: Jedan znak će imati pregršt ljubavnih šansi

Prva 24.02.2017
Prvi topli dani probude u nama ljubavnu energiju, a jedan znak obasuće posebnim šarmom. Kad god se zanesemo ljubavnim čarolijama astrologije, prvo nas zanima gde je Venera, vladarka lepote i romantike, piše Lovesensa. Znak u kojem ona boravi dobija… »

20 misli sa frizerske stolice: Čekaj, rekla sam dva prsta kraće. Zašto meri s tri prsta? Bože, ošišaće me na ćelavo!

Prva 24.02.2017
Da li i kod vas frizerski tretman prolazi sa ovakvim mislima? Jedno negativno iskustvo na frizerskoj stolici svaki naredni put izaziva strepnju te zbog toga naše misli dok se gledamo u ogledalo dok frizer šiša najčešće budu ovakve: 1. Kosa mi… »