Arhiva vesti 27.02.2017

Skupština RS odbacila odluku o pokretanju revizije

N1 Info 27.02.2017
Narodna skupština Republike Srpske usvojila je zaključke, kojima je odbacila i oštro osudila odluku bošnjačkog političkog rukovodstva u BiH da pokrene reviziju presude pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu po tužbi BiH protiv Srbije za genocid… »

Savet bezbednosti o Kosovu: SAD i Britanija za smanjivanje UNMIK-a, Rusija protiv

RTS 27.02.2017
Rusija sa jedne i Britanija i SAD sa druge strane razmenili su seriju oštrih političkih opservacija u vezi sa budućnošću misije UN na Kosovu, pri čemu se London i Vašington zalažu za smanjivanje obima UNMIK-a, dok Moskva takvu inicijativu smatra… »

Radonjić: Strašno je što je stalno prisutan neki novi problem

Sportski žurnal 27.02.2017
Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, kratko se osvrnuo na tok utakmice protiv Olimpije. – Od samog starta smo uradili ono šta je bilo potrebno da bi ovaj meč išao u našu korist, ali i da možemo da sprovedemo neke planove. Strateg crveno-belih… »

Srbija otvorila dva poglavlja, jedno privremeno zatvoreno

Dnevnik 27.02.2017
Savet Evropske unije saopštio je danas da je Srbija danas otvorila poglavlje 20, o preduzetništvu i idustrijskoj politici, a otvorila i privremeno zatvorila poglavlje 26. o obrazovanju i kulturi, te da se planiraju nove međuvladine konferencije sa… »

Zimonjić i Marej zaustavljeni na startu Dubaija

Dnevnik 27.02.2017
Srpski teniser Nenad Zimonjić i svetski broj 1 u singlu Britanac Endi Marej poraženi su na startu turnira u Dubaiju od Britanca Danijela Evansa i Luksemburžanina Žila Milera 6:1, 7:6 (7:2). Zimonjić i Marej su u prvom zajednickom meču lose krenuli… »

Misija MMF u Beogradu: Pohvale za napredak u sprovođenju reformi

Gde investirati 27.02.2017
Šef misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) za Srbiju Džejms Ruf danas je u razgovoru s premijerom Aleksandrom Vučićem u Beogradu pohvalio rezultate koje je Vlada Srbije postigla u 2016. godini u svim oblastima dogovorenih reformi, a posebno u… »

Milan Živadinović: Poledica manipuliše igračima zbog ličnog interesa

Blic sport 27.02.2017
Bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović ocenio je da predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica manipuliše igračima i dodao da radi protiv fudbala, a sve zbog ličnog interesa. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija… »

Raspisani izbori u pet lokalnih samouprava za 23. april

B92 27.02.2017
Beograd -- Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju izbora u pet lokalnih samouprava. Izbori su raspisani za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić za 23… »

(Video) POGLEDAJTE najveću podvalu: I Srbi greškom dobili Oskara!

Kurir 27.02.2017
Skandal sličan onom sa ovogodišnje, 89. dodele Oskara dogodio se pre pola veka, kad je Srbiji dodeljena nagrada Američke filmske akademije. Na nekoliko sekundi te 1968. "zlatnog dečka" imao je film "Skupljači perja" Aleksandra Saše Petrovića, a ne… »

Novaka čeka pakao u Akapulku: Ako prođe Kližana sledi poslastica sa Del Potrom

Večernje novosti 27.02.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu turnira u Akapulku sa Slovakom Martinom Kližanom, a potom ga čekaju veoma teški rivali. Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu turnira u Akapulku sa Slovakom… »