Arhiva vesti 03.03.2017

Sastanak opozicije sa Federikom Mogerini

Beta 03.03.2017
Evropska unija nema samo reči hvale za Vladu Aleksandra Vučića kao što se to predstavlja u javnosti, već ima puno kritika, a pre svega kada je reč o slobodi medija i pravosudju, rekli su danas predstavnici opozicije koji su razgovarali sa visokom… »

Dan žalosti u Kragujevcu, nastavljen uviđaj

RTV 03.03.2017
KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je danas Dan žalosti zbog pogibije četvorice radnika u eksploziji, koja se u utorak dogodila u Tehničko-remontnom zavodu u tom gradu. Uviđaj nastavljen identifikacijom nastradalih. Poslen potrage koja je trajala tri dana… »

Terzićeva i Anić izborili finala

Politika 03.03.2017
Prvog dana šampionata Starog kontinenta startovalo osmoro reprezentativaca Srbije a do finala stigli Amela Terzić na 3.000 m državnim rekordom i Lazar Anić u skoku udalj ličnim rekordom. – U subotu startuju Španovićeva, Kolašinac i Dudaš... U… »

Mogerini sutra (ne) otvara most na Ibru?

RTV 03.03.2017
KOSOVSKA MITROVICA - Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je danas da glavni ibarski most u ovom gradu neće biti otvoren dok ne bude završena izgradnja šetališta u glavnoj gradskoj ulici. Rakić je kazao da je to predviđeno dogovorom… »

Premijer sa visokom predstavnicom EU Šta biste rekli da huškam kao Tači?!

Večernje novosti 03.03.2017
Šefici evropske diplomatije, tokom posete Beogradu, srpski premijer postavio pitanje. Vučić: Očekujemo iste poruke u regionu, a ne dvostruke aršine. ŠTA bi bilo da sam pozvao Srbe u BiH i Crnoj Gori da uzmu stvar u svoje ruke, kao što je Hašim… »

Salaški bez finala na 400 metara: Neću više da trčim u dvorani, idem napolje da me niko ne gura

Blic sport 03.03.2017
Tamara Salaški nije uspela da se plasira u finale trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu, pošto je kroz cilj u polufinalu prošla za 53,50 sekundi. Foto: AP/Marko Drobnjaković / Tanjug Tamara Salaški Ona je zauzela četvrto mesto u svojoj grupi i… »

Vojvodina: Neshvatljiva Terzićeva reakcija

B92 03.03.2017
Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković ocenio je kao neshvatljivu reakciju Zvezdana Terzića na odluku Sudijske komisije o izboru sudija. FSS je promenio odluku da večiti derbi sudi Milorad Mažić i umesto njega je delegirao Maja… »

Aplauz, lupanje, vikanje i transparenti

Dnevnik 03.03.2017
Šefica evropske diplomatije Federika Mogerini, u prisustvu premijera Aleksandra Vučića i većeg broja ministara, obratila se poslanicima srpskog parlamenta na posebnoj sednici. Dočekali su je, s jedne strane, aplauz poslanika, ali s druge, negodovanje… »

Atletika: Anić u finalu skoka udalj, Salaški u polufinalu trke na 400 metara

Blic sport 03.03.2017
Srpski atletičar Lazar Anić plasirao se u finale skoka udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Tamara Salaški overila je plasman u polufinale u trci na 400 metara. Tamara treca u svojoj kvalifikacionoj grupi #EICH #belgrade2017… »

Domaćim firmama posao od 970 mil EUR

B92 03.03.2017
Domaće firme mogu da dobiju poslove vredne 970 miliona evra u naredne dve godine, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je u proceduri za… »