Beograd arhiva vesti 05.03.2017

Nova vozila za socijalne ustanove

Danas 05.03.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin uručili su danas ključeve pet novih sanitetskih vozila ustanovama socijalne zaštite, saopštila je gradska pres služba. Mali je… »

Radovi na vodovodnoj mreži

Večernje novosti 05.03.2017
Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove u više beogradskih opština tokom sledeće nedelje. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, sutra će od 8:00 do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u… »

Noć u Beogradu: Saobraćajne nezgode, tuče navijača, Hitna pomoć intervenisala 103 puta

Kurir 05.03.2017
BEOGRAD - Na ulicama Beograda protekle noći dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su lakše povredjene dve osobe, a bilo je i nekoliko manjih tuča, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta… »

Vatra pored autoputa: Gori rastinje kod Šimanovaca

Blic 05.03.2017
Vatrena stihija i gust dim šire se pored autoputa Beograd-Novi Sad, kod Šimanovca, a kako saznajemo zapalilo se rastinje pored puta. "Novi požar u Beogradu, vatra pored autoputa kod Šimanovaca" M dajte, širom Voše tako.. https://t.co/Nmck11xMgI… »

"Navijači i dobacivanje": Crnogorska policija ima potpuno drugačije objašnjenje incidenta u autobusu

Blic 05.03.2017
Povodom pisanja "Blica" o incidentu u autobusu koji je pre dve večeri prevozio putnike na liniji Herceg Novi - Beograd, oglasilo se i crnogorsko Ministarstvo unutrašnji poslova, u čijem saopštenju se navodi da je putnica Lj.Š. bila žrtva… »

Nije vic, ovo je stvarno: Zemunac zabranio parkiranje ispred svoje kuće nesvakidašnjim rečima (foto)

Telegraf 05.03.2017
Ovakvu poruku nikako ne treba shvatiti kao šalu. Vlasnici dvorišta na čijem se pragu parkiraju neželjeni automobili ponekad umeju da izgube živce. Jedan Zemunac je to vrlo jasno stavio do znanja oštrom porukom. ŽENO, KO TI DADE DOZVOLU? Sigurni smo… »

Bravo za beograđanina: Momak skočio u reku kod Ušća i spasao psa

Blic 05.03.2017
Prolaznici okupljeni na keju ispod Kalemegdana kod Ušća danas su posmatrali akciju plemenitog momka, koji je, videvši da je jedan pas završio zaglavljen u reci, brže- bolje priskočio u pomoć. Jedan od očevidaca događaja objavio je na "Tviteru"… »

Kalemegdan – novi dom za 26 sadnica

Politika 05.03.2017
Jedan od najposećenijih parkova u Beogradu, ove sezone biće bogatiji za nove vrste drveća. „Novi dom” na prostoru Malog Kalemegdana i Gornjeg grada u parku Kalemegdan dobilo je 26 stabala (13 mladica javora, 15 paulovnije i 8 stabala crvenog… »

"Izvinite, komšinica je kriva": Evo kakvih se sve izgovora naslušaju bibliotekari od zaboravnih Beograđana

Blic 05.03.2017
Šarene laže svakodnevno slušaju radnici koji razdužuju tuđe obaveze, pa ih se, među ostalim profesijama, podosta naslušaju i bibliotekari. Pas je pojeo domaći, a komšinica je zaboravila da vrati knjigu. U mnogo izvinjenja zbog zaboravljanja na… »

Svaka čast za našu evropsku šampionku: Vučić čestitao Ivani Španović zlato i rekord na EP

Srbija danas 05.03.2017
Ivana Španović oborila nacionalni rekord u skoku u dalj. Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ivani Španović obaranje nacionalnog rekorda, postizanje najboljeg rezultata na svetu ove godine i zlatnu medalju u skoku u dalj na… »