Beograd arhiva vesti 05.03.2017

Grad bogatiji za pet sanitetskih vozila vrednih 22,5 miliona

Večernje novosti 05.03.2017
Pet gradskih institucija koje se bave zaštitom dece, omladine, starih osoba, kao i osoba sa invaliditetom i ometenom u mentalnom razvoju su dobila nova sanitetska vozila ukupne vrednosti 22,5 miliona dinara. Pet gradskih institucija koje se bave… »

Beogradski vodovod: Sutra radovi na mreži, bez vode na Starom gradu

Kurir 05.03.2017
BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, sutra će od 8:00 do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u bloku ulica oivicenom ulicama Cara Dušana, Francuskom, Dobračinom, Senjanin Ive i Dositejevom, saopštilo je… »

Noć u Beogradu: Saobraćajne nezgode, tuče navijača, Hitna pomoć intervenisala 103 puta

Kurir 05.03.2017
BEOGRAD - Na ulicama Beograda protekle noći dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su lakše povredjene dve osobe, a bilo je i nekoliko manjih tuča, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta… »

Vatra bukti kraj Šimanovaca: Novi požar pored auto-puta, gori zapaljeno rastinje

Kurir 05.03.2017
BEOGRAD - Još jedan požar u okolini Beograda, ovog puta kraj Šimanovaca, pošto se najverovatnije zapalilo rastinje pored autoputa. Ovo je samo još jedan u nizu požara koji su zahvatili Beograd i okolinu u poslednjih par dana. Vatrogasne ekipe su na… »

"Navijači i dobacivanje": Crnogorska policija ima potpuno drugačije objašnjenje incidenta u autobusu

Blic 05.03.2017
Povodom pisanja "Blica" o incidentu u autobusu koji je pre dve večeri prevozio putnike na liniji Herceg Novi - Beograd, oglasilo se i crnogorsko Ministarstvo unutrašnji poslova, u čijem saopštenju se navodi da je putnica Lj.Š. bila žrtva… »

Gori od kontrolora: Ispred ove kapije u Zemunu i najbahatiji vozači bi ustuknuli

Blic 05.03.2017
Muke vlasnika dvorišta sa neželjenim automobilima na njihovom pragu ponekad umeju da iznerviraju i najsmirenije domaćine međutim, jedan Zemunac je vrlo jasno istakao svoju poruku. Pogledajte na Instagram-u "Zabranjeno parkiranje, ni minut" ispisano je… »

Bravo za beograđanina: Momak skočio u reku kod Ušća i spasao psa

Blic 05.03.2017
Prolaznici okupljeni na keju ispod Kalemegdana kod Ušća danas su posmatrali akciju plemenitog momka, koji je, videvši da je jedan pas završio zaglavljen u reci, brže- bolje priskočio u pomoć. Jedan od očevidaca događaja objavio je na "Tviteru"… »

Kalemegdan – novi dom za 26 sadnica

Politika 05.03.2017
Jedan od najposećenijih parkova u Beogradu, ove sezone biće bogatiji za nove vrste drveća. „Novi dom” na prostoru Malog Kalemegdana i Gornjeg grada u parku Kalemegdan dobilo je 26 stabala (13 mladica javora, 15 paulovnije i 8 stabala crvenog… »

"Izvinite, komšinica je kriva": Evo kakvih se sve izgovora naslušaju bibliotekari od zaboravnih Beograđana

Blic 05.03.2017
Šarene laže svakodnevno slušaju radnici koji razdužuju tuđe obaveze, pa ih se, među ostalim profesijama, podosta naslušaju i bibliotekari. Pas je pojeo domaći, a komšinica je zaboravila da vrati knjigu. U mnogo izvinjenja zbog zaboravljanja na… »

Svaka čast za našu evropsku šampionku: Vučić čestitao Ivani Španović zlato i rekord na EP

Srbija danas 05.03.2017
Ivana Španović oborila nacionalni rekord u skoku u dalj. Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ivani Španović obaranje nacionalnog rekorda, postizanje najboljeg rezultata na svetu ove godine i zlatnu medalju u skoku u dalj na… »